Немає сумнівів, що майбутні смартфони Samsung обзаведуться вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців. Варто відзначити, що інші виробники смартфонів, включаючи Xiaomi і Meizu вже використовують цю технологію в своїх смартфонах.

Серед тих, хто першим запропонує цю технологію незмінно називають Galaxy S10, який обіцяє стати подією на ринку і в ньому компанія запропонує цілий ряд нововведень. Однак інсайдери повідомляють, що компанія зазнає цю новинку на іншому смартфоні, який вийде трохи раніше флагмана Galaxy S10.

Очікується, що в модельному ряду південнокорейського гіганта незабаром з'явиться нова лінійка Galaxy P і саме їй дадудть честь першої запропонувати дисплейний датчик. Зокрема, первістками повинні стати Galaxy P30 і Galaxy P30 Plus. Однак є погана новина для жителів Європи. Як виявилося, смартфони стануть ексклюзивом тільки для Китаю, де їм доведеться конкурувати з місцевими виробниками, які вже встигли в числі перших вивести на ринок пристрої зі сканером відбитків пальців, інтегрованим в екран, серед яких ті ж самі Xiaomi і Meizu.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

На рівні припущень — це буде оптичний датчик, а ось для Galaxy S10 приготували ультразвуковий сканер нового покоління, відрізняється високою точністю і швидкістю спрацьовування. Саме оптичний датчик стане новинкою на ринку. Якщо відомості про вихід серії Galaxy P30 вірні, то це ще раз підтверджує зміну курсу компанії пропонувати цікаві фішки спочатку в пристроях середнього класу, щоб у випадку провалу лінійки Galaxy S і Galaxy Note компанія продовжувала стояти міцно на ринку.

Нагадаємо, що дорогими смартфонами вже нікого не здивуєш. Але виявилося, що дорожче самого апарата може бути його оболонка. Компанія Gray випустила надміцні чохли для iphone. Найдешевший чохол цієї фірми для моделей iPhone X і iPhone XS стартує від 1400 доларів, а найдорожчий перевищив суму у 3000 доларів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти Picodi підрахували, скільки днів потрібно працювати в різних країнах світу, щоб дозволити собі купити новий iPhone XS.

Знай.uа писав, що нещодавно стали відомі грандіозні плани автокомпанії Audi на найближче майбутнє. Компанія вирішила здійснити неможливе - воскресити і поставити на конвеєр марку початку 19 століття під назвою Horch.