Не так давно стало відомо, який смартфон отримав найкращий у світі дисплей. Як з'ясувалося, це представлений на презентації Apple iPhone XS Max. Про це повідомляється в матеріалі DisplayMate.

Відзначимо, що раніше кращим було визнано флагман Samsung Galaxy Note 9.

Galaxy Note 9

Як стверджують фахівці, характеристики екрану iPhone набагато вище, ніж у інших смартфонів преміум класу, це стосується і південнокорейського флагмана.

"iPhone XS Max обладнаний дисплеєм вищої категорії з ідеальною калібруванням кольору і вражаючою продуктивністю! Грунтуючись на всебічних лабораторних тестах і вимірах, iPhone XS Max отримує нагороду DisplayMate Best Smartphone Display Award і оцінку A+. В даному випадку характеристики екрану вище, ніж у всіх інших конкуруючих смартфонів", - повідомили на ресурсі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

iPhone XS Max

До речі, експерти Picodi підрахували, скільки днів потрібно працювати в різних країнах світу, щоб дозволити собі купити новий iPhone XS. Статистика була заснована на офіційних даних про середньостатистичну заробітню громадян у країнах світу і на цінах на "яблучні" гаджети.

Виявилося, для того щоб заробити на бажаний iPhone XS найменше доведеться працювати швейцарцям. Жителям Швейцарії ходити на роботу треба буде всього лише 5 днів і на 6-й день вже заробіток дозволить здійснити мрію про покупку iPhone.

iPhone XS Max

Найдовше доведеться працювати філіппінцям на бажаний апарат. Час роботи складе 156 робочих днів для забезпечення заробітку на iPhone XS. Що стосується України, то для покупки гаджета потрібно працювати 136 повних робочих днів, що складе 5 місяців життя. Тобто майже півроку треба працювати українцям, щоб обзавестися новою моделлю iPhone.

Нагадаємо, інсайдери розповіли, який смартфон нашпигують топовою начинкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, користувачі, які вже встигли покористуватися iPhone XS XS і Max скаржаться на проблеми зі смартфоном.

Також портал Знай.uа писав, що Apple випустила iOS 12.