На Google-картах показали Лохнеське чудовисько. "Я побачила істоту, яка, як мені здається, може бути Нессі або, принаймні тим, що найчастіше приймають за нього місцеві жителі і туристи", – наголосила американка.

Судячи з фото, істота дійсно нагадує те, про що йдеться у безлічі легенд. Раніше вчені з закордонного університету пообіцяли заплатити кілька тисяч доларів тому, хто надасть якісні та оригінальні фото Лохнеського чудовиська. Пошуками монстра вона зайнялася після того, як втратила роботу. Щотижня вона виділяла час, щоб переглядати карти та фотографії користувачів, зроблені поблизу курорту Loch Ness Highland Resort.


Знайдений знімок дійсно дозволяє побачити силует дивного створіння, яке виходить з води на кілька метрів. "Сподіваюся, що цей знімок допоможе зберегти його історію, оскільки я вважаю, що існування монстра розбурхуватиме уяву ще не одного покоління людей", – наголосила жінка. Фото безсумнівно зацікавило вчених, які обов'язково повідомлять про результати перевірки фото.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Варто відзначити, що більшість фото істот, про яких ходять легенди часто мають низьку якість, тому перевірити справжність фото практично неможливо.

Нагадаємо, що не так давно стало відомо, який смартфон отримав найкращий у світі дисплей. Як з'ясувалося, це представлений на презентації Apple iPhone XS Max. Про це повідомляється в матеріалі DisplayMate.

Як повідомляв портал Знай.uа, засновники Instagram Кевін Систром і Майк Крігер вирішили змінити місце роботи. Насправді мережа давно продана Facebook і керівники Instagram можуть залишити дітище на піклування нових батьків.

Також портал Знай.uа писав, що у вівторок, 24 вересня, стало відомо, що популярна соціальна мережа Facebook заблокувала сторінку бельгійського політика Люка Ануса. У компанії пояснили, вся справа в тому, що прізвище чоловіка є непристойною і образливою.