Як повідомляє видання NPU, компанія Nokia, яка належить HMD Global, запросила журналістів і представників преси на свій прийдешній захід, який пройде вже дуже скоро. Компанія раптово “воскресла”, і намагається знову увірватися на ринок смартфонів, але в цей раз девайси будуть працювати на Android, а не на Microsoft OS. В його рамках публіці покажуть два мобільних пристроїв. Запрошеним заборонили якимось чином повідомляти про подію, до того моменту, поки фінська корпорація сама цього не зробить. Анонсувати мають дві новинки, якими виявляться телефони Nokia 7.1 і 7.1 Plus. Однак і смартфони не такі прості, як може здатися.

Нова модель в особі Nokia 7.1 замінить апарат під назвою Nokia 7 Plus, який сьогодні можна зустріти на полицях магазинів в безлічі країн світу. Інсайдери повідомляють, що новинка отримає вже звичний виріз на екрані, а також подвійну основну камеру, скляний корпус з можливістю бездротової зарядки, як у сучасних iPhone, і металеву рамку, роз'єми USB Type-C і 3,5 мм для навушників, а також ідентичне технічне оснащення. Їм приписують 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 710 і 4/6 ГБ оперативної пам'яті. Судячи по характеристиці, цей девайс буде націлений на середній сегмент смартфонів.

Приємною особливістю нових смартфонів стане операційна система Android 9.0 Pie, тобто новітня і найбільш актуальною зараз доступних на ринку. Nokia довелося дуже постаратися, щоб підлаштувати Android під можливості смартфона. Далеко не кожен виробник встиг це зробити до сьогоднішнього дня Повідомляється, що захід, присвячений презентації Nokia 7.1 і Nokia 7.1 Plus, пройде вже 4 жовтня 2018 року, а трапиться все в Лондоні, то є в Європі. Про ціну поки не повідомляється, але дешевше 300 смартфон не знайти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що не так давно стало відомо, який смартфон отримав найкращий у світі дисплей. Як з'ясувалося, це представлений на презентації Apple iPhone XS Max. Про це повідомляється в матеріалі DisplayMate.

Як повідомляв портал Знай.uа, засновники Instagram Кевін Систром і Майк Крігер вирішили змінити місце роботи. Насправді мережа давно продана Facebook і керівники Instagram можуть залишити дітище на піклування нових батьків.

Також портал Знай.uа писав, що у вівторок, 24 вересня, стало відомо, що популярна соціальна мережа Facebook заблокувала сторінку бельгійського політика Люка Ануса. У компанії пояснили, вся справа в тому, що прізвище чоловіка є непристойною і образливою.