На підході найочікуваніша новаинка світу телефонії. Як давно ми чуємо про нестачі оперативної пам'яті в мобільних телефонах? Багато років невеликий розмір апарата не давав можливості збільшити цей параметр, але зараз розробники готові вирішити це питання. Вже зовсім скоро будуть презентовані апарати з 10 гігабайтами оперативної пам'яті.

Першим флагманським смартфоном з 10 ГБ оперативної пам'яті може стати Oppo Find X. Мова йде про оновлену версію пристрою, яка саме з таким об'ємом ОЗУ і 256 ГБ вбудованої пам'яті була помічена в базі китайського сертифікаційного центру телекомунікаційного обладнання (TENAA).

Спочатку смартфон був представлений c 8 ГБ оперативки, що на даний момент рекордний показник серед всіх смартфонів. Таким же об'ємом мають топові версії флагманів Xiaomi і OnePlus, а Samsung Galaxy S9+, приміром, в максимальній модифікації оснащується тільки 6 ГБ.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Oppo Find X не єдина новинка з оновленою оперативною пам'яттю. 10-гігабайтний модуль оперативки приписують декільком іншим готуються смартфонам. У їх числі Vivo Xplay 7 і новий флагман від компанії Asus.

Хто ж з виробників смартфонів стане першим і випустить довгоочікуваний гаджет поки невідомо. Але точно можна сказати телефон з такою оперативкою буде дуже дорогим і дуже затребуваним. Новий телефон переверне уяву користувачів. Чекаємо з нетерпінням появи на світ цього дива.

"Знай.ua" читай також по темі: шалена накрутка: скільки насправді коштує iPhone Xs Max. Як з'ясувалося, реальна ціна "найдорожчого" флагмана від компанії Apple становить 443 долара. Варто зазначити, що собівартість iPhone Xs Max на 48 доларів дорожче торішнього iPhone X з об'ємом пам'яті 64 гігабайти.

"Знай.ua" повідомляє: LG V40 ThinQ: у мережі з'явилися перші фото оснащеної моделі. Наприклад, наявність п'яти камер. Варто згадати про те, що ще раніше у ЗМІ повідомлялося про те, що новинка буде оснащена трьома камерами на задній панелі, двома з 12 Мп матрицею і однією з 16 Мп.