Після появи нових смартфонів Apple у продажу, експерти з DisplayMate, які спеціалізуються на дисплеїв смартфонів вирішили перевірити цю деталь в новому iPhone XS Max. Результати поставили під сумнів лідерство попереднього переможця в рейтингу екранів – Samsung Galaxy Note 9. Варто відзначити, що флагман від Samsung розхвалювали абсолютно все, назівая дисплей смартфон самим топовим. Флагману від Apple присвоїли найвищий рейтинг A + і звання "Кращий дисплей у світі". Але це поки. Цілком можливо, що вихід Pixel 3 відсуне смартфон яблучної корпорації на друге місце.

Точність передачі кольору у iPhone XS Max виявилася близькою до природної (0.8 JNCD), володіє найменшим зрушенням кольорової точності (0.4 JNCD) і високою яскравістю (660 ніт при 100% APL). Такими характеристиками ніхто не може похвалитися крім яблочніх смартфонів. Крім того, дисплей Super Retina удостоївся високих оцінок за "нескінченну" контрастність, низький коефіцієнт відбиття (4,7%), найменше зниження яскравості при відхиленні кута огляду (25% при 30 °) і високу роздільну здатність (2688 × 1242 пікселів). Тепер же картинку на смартфоні можна побачити під любім кутом без спотворення кольору. Експерти також підкреслили високу піксельну щільність в iPhone Xs Max (458 ppi), що забезпечує максимальну чіткість зображення без нерівностей.

Варто відзначити, що такі досягнення були досягнуті завдяки використанню другого покоління OLED-матриць виробництва Samsung і LG. Остання компанія зайнялася постачанням дисплеїв для iPhone XS.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що на підході сама очікувана новинка світу телефонії. Як давно ми чуємо про нестачі оперативної пам'яті в мобільних телефонах? Тепер же про це доведеться забіть раз і навегда.


Як повідомляв портал Знай.uа, новий смартфон Huawei може виявитися родоначальником нового прориву в мобільних гаджетах. У Honor Magic 2 можуть використовувати технологію акумуляторів на основі графену, що помітно покращить характеристики смартфона.


Також портал Знай.uа писав, що компанія Google подала заявку на патент, що описує оптичну систему для окулярів доповненої реальності. На відміну від існуючих очок AR, для нової розробки не потрібні датчики та інші електронні пристрої.