27 вересня 2018 року, публіці представили смартфон Xiaomi Redmi Note 6 Pro, який у момент став кращим мобільним пристроєм бюджетного рівня, і вся справа в характеристиках флагмана, які продаються за ціною звичайного бюджетника. Апарат отримав непоганий дизайн, металевий корпус захищає новинку від сколів, падінь, подряпин і перегріву, як це часто буває з пластиковими смартфонами.

Що стосується більш точних характеристик, Xiaomi Redmi Note 6 Pro може похвалитися 6,26-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2240 на 1080 пікселів (FHD +) і співвідношенням сторін 19: 9 (дисплей займає 86% від лицьовій частині, що цілком непогано як для бюджетника. ), металевим корпусом, 8 - ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 636 з тактовою частотою 2,0 ГГц. І хоча це не топовий чіпсет, більшість ігор і програм він буде показувати якісно і без затримок. Що стосується потужності, новинка отримає 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам'яті, повноцінним 3,5 мм роз'ємом для навушників, що не може не радувати аудіофілов, а також роз'ємом USB Type-C для підзарядки, що є сучасним стандартом для девайсів на Android. Не дивно, що є підтримка двох SIM-карт і карт пам'яті microSD об'ємом до 256 ГБ включно.

Доповнюється вся ця картина модулями Bluetooth 5.0 LE, Wi-Fi 802.11 ac і 4G VoLTE, що помітно поліпшать зв'язок з Wi-FI та іншими бездротовими технологіями. Акумулятором ємністю 4000 маг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 3.0 вистачає на 34 години безперервного прослуховування музики, 6 годин гри в режимі максимальної продуктивності, 19 годин розмов в мережах 2G і 3G, або ж на 8,5 годин запису відео з роздільною здатністю 1080p. Це досить багато, враховуючи, що в нових iPhone в наявності акумулятор ємністю 3000 маг. Що стосується камери, ззаду є подвійна з 13 і 5мп об'єктивами. Вона має площа пікселя 1,4 мкм і апертуру f / 1.9, а крім того – підтримує подвійний фокус Dual PD. На лицьовій частині смартфона розташована здвоєна фотокамера на 20 Мп і 2 Мп.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що на підході сама очікувана новинка світу телефонії. Як давно ми чуємо про нестачі оперативної пам'яті в мобільних телефонах? Тепер же про це доведеться забіть раз і навегда.


Як повідомляв портал Знай.uа, новий смартфон Huawei може виявитися родоначальником нового прориву в мобільних гаджетах. У Honor Magic 2 можуть використовувати технологію акумуляторів на основі графену, що помітно покращить характеристики смартфона.


Також портал Знай.uа писав, що компанія Google подала заявку на патент, що описує оптичну систему для окулярів доповненої реальності. На відміну від існуючих очок AR, для нової розробки не потрібні датчики та інші електронні пристрої.