Китайський виробник електроніки Xiaomi потрапив в Книгу рекордів Гіннеса за найбільшу у світі світлову мозаїку, встановлену перед новим офісом компанії в Бангалорі. Це абсолютний рекорд, який буде триматися за компанія ще тривалий час.

Компанія Xiaomi з Китаю продовжує розширювати свою присутність на глобальному ринку. Не так давно розробник електроніки відкрив новий офіс в індійському місті Бангалорі. Перед будівлею індійського підрозділу компанії було вирішено встановити незвичайну інсталяцію – величезну світлову мозаїку з логотипом Xiaomi. Таким чином компанія хоче привернути до себе увагу всього світу. Само собою, компанії чого бити світові рекорди, однак це відмінний і простий спосіб нагадати про себе всьому світу.

Відзначається, що в процесі створення світиться логотипу було використано 9 690 ламп оранжевого і білого кольорів, що зробило мозаїку найбільшою в світі. Цей рекорд був зареєстрований представниками інформаційного довідника і дозволив компанії опинитися на сторінках Книги рекордів Гіннеса. Скільки часу витратилася на створення цієї інсталяції - невідомо, але ми не заздримо тим, хто вкручував близько 10 тисяч лампочок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Компанія прославилася не тільки цим рекордом, але і тим, що буквально за кілька років змогла вибитися в п'ятірку лідерів на ринку смартфонів, при цьому продаючи девайси практично собі у збиток. У свою ж чергу, собівартість топового iPhone XS Max досягає 450 доларів, а на ринку він продається за ціною в 1300$.

Нагадаємо, що на підході сама очікувана новинка світу телефонії. Як давно ми чуємо про нестачі оперативної пам'яті в мобільних телефонах? Тепер же про це доведеться забути раз і назавжди.


Як повідомляв портал Знай.uа, новий смартфон Huawei може виявитися родоначальником нового прориву в мобільних гаджетах. У Honor Magic 2 можуть використовувати технологію акумуляторів на основі графену, що помітно покращить характеристики смартфона.


Також портал Знай.uа писав, що компанія Google подала заявку на патент, що описує оптичну систему для окулярів доповненої реальності. На відміну від існуючих очок AR, для нової розробки не потрібні датчики та інші електронні пристрої.