Інженери Массачусетського технологічного інституту (США) створили робота Skinbot з присосками, здатними рухатися по шкірі людини.

Відеозапис з працюючим роботом була викладена одним з творців технічного дива.

Поточна версія Skinbot включає в себе мікроскоп з підсвічуванням, з допомогою якого виводиться збільшене зображення ділянки шкіри, на якому знаходиться механізм.

До речі, подібний робот може допомогти у профілактиці онкологічних утворень на шкірі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім цього, до Skinbot можна прикріплювати додаткове медичне обладнання.

Маленький робот здатний рухатися на своїх "ногах" по тілу людини як в горизонтальному, так і у вертикальному положеннях.

У майбутньому розробники думають зробити свого робота-медика бездротовим.

Також раніше в мережі з'явилося фото електромобіля, який складається з відходів. Відзначається, що він на 40% легше звичайної машини. Творцями незвичайного виду транспорту стали японці. Кузов їх винаходу на 90% складається з різних видів пластику, який, як відомо, практично не переробляється в ґрунті, потрапляючи в нього як сміття.

Крім цього, вчені створили робота для дорослих, який допоможе зберегти шлюб. Дослідники розповіли, що купівля секс-робота в більшій частині випадків замінює "похід наліво", коли в ньому трапляється потреба у кого-небудь з партнерів, таким чином, гарантуючи відсутність зради з реальною людиною.

Вчені повідомили, що за результатами дослііджень, пари, які вже вдалися до послуг даного винаходу, живуть краще і довше разом. До того ж, подібні експерименти допомагають закоханим пізнати бажання один одного і не соромитися демонструвати свої потреби.

Раніше стало відомо, що роботи отримали капюшон інспектора Гаджета, який допоможе пересуватися людям, не здатним робити це самостійно.

Також Знай.UA повідомляв, що Росія показала бойового робота, якого засміяли соцмережі.

Крім цього, Знай.UA писав про робота-кондитера, який працює на божевільній швидкості.