Користувачі нових iPhone запідозрили виробника у дивних махінаціях з камерою. Так користувачі вважають, що компанія оснастила селфі-камери iPhone XS і iPhone XS Max "режимом краси", який автоматично ретушує фотографії.

Про це пише Business Insider.

12 вересня Apple представила iPhone XS і iPhone XS Max — поліпшену версію iPhone X. Представники компанії особливо відзначили нову 8-мегапіксельну фронтальну камеру, розроблену спеціально для селфі. За словами співробітників Apple, селфі-камеру оснастили швидкими датчиками і просунутими алгоритмами для поліпшеної якості знімків.

Однак користувачі нових айфонів підозрюють, що Apple впровадила у фронтальну камеру звичайний "режим краси", який автоматично ретушує фотографії.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Подібні режими є в камерах смартфонів інших попуярних вирбників.

Зазвичай "режим краси" вирівнює і освітлює тон шкіри, усуває дефекти і освітлює тіні. Користувачі сходяться на думці, що такий ефект робить знімки неправдоподібними і схожими на фільтри з "Історій" в Instagram.

Власники нових айфонів скаржаться, що селфі-камера занадто сильно "обробляє" їх обличчя

"Я страшенно засмучений цією камерою, я виглядаю нерозумно на знімках", — пише користувач сайту Reddit, де "режиму краси" в айфонах присвятили окремий тред.

Блогер Льюїс Хилсентегер зазначив, що камера продовжує ретушувати селфі навіть при відключенні "розумного" режиму Smart HDR.

Деякі ж інші користувачі припустили, що це робота взагалі не вважають "режиму краси", а програми, що знижує рівень шуму.

Наразі представники виробника не коментують дану ситуацію.

Нагадаємо, в популярному месенджері WhatsApp скоро може з'явитися реклама.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", українцям назвали дату продажів та ціну на новенькі від смартфонів Apple.

Також "Знай.ua" писав, що компанія Samsung в самий останній момент скасувала випуск нової лінійки смартфонів Galaxy P. За словами представників компанії, ця лінійка смартфонів більше не актуальна.