Компанія Xiaomi уміє створювати не тільки смарт-гаджети, але і класичні пристрої. Однак навіть при створенні звичайних пристроїв компанія придумує незвичайне рішення, яке зацікавить абсолютно кожного. TwentySeventeen Light Mechanical Wristwatch – класичні годинники, які можуть похвалитися мінімалістичним дизайном і "нескінченної автономністю". Так, це не просто гучні обіцянки виробників.

TwentySeventeen Light Mechanical Wristwatch – це повністю механічний годинник. Всередині немає батарейки, а це означає, що пристрій використовує кінетичну енергію, яка виробляється від носіння годинника на зап'ясті. Тепер же можна спокійно забути про постійну підзарядку або ж про заміну батарейок, оскільки все, що потрібно цим годинникам, це ваша рука.

Що стосується інших характеристик годинників, новинка отримала сапфірове скло з додатковим покриттям, яке не боїться подряпин і ударів, а також не відблискує на сонці. Цілком приємне доповнення до годинників з привабливим зовнішнім виглядом. До речі, новинка не боїться вологи, так що можна сміливо стрибати в басейн не побоюючись за свій улюблений аксесуар.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

TwentySeventeen Light Mechanical Wristwatch доступний у двох варіантах – з білим або чорним циферблатом і коричневим або чорним шкіряним ремінцем відповідно. Однак, ремінці виглядають досить дешево, так що варто відразу придбати альтернативу. Кріплення для ремінців стандартне 20 мм, тому ви зможете підібрати будь-який інший варіант.

Вартість TwentySeventeen Light Mechanical Wristwatch становить $ 72. Якщо годинник успішно завершить кампанію на краудфандінговому майданчику Youpin, цілком можливо, що він буде продаватися і за межами Китаю.

Нагадаємо, що у понеділок, 1 жовтня, стало відомо, що Комісія із захисту даних (Data Protection Commission, DPC) Ірландії, де розташована європейська штаб-квартира Facebook, може оштрафувати компанію Марка Цукерберга на суму близько $1,66 млрд.

Як повідомляв портал Знай.uа, галас навколо дефіциту 14-нанометрових процесорів Intel підштовхнув фінансового директора і тимчасового главу компанії Боба Свона назвати причину затримки всьому світу.

Також портал Знай.uа писав, що на жаль, деякі користувачі після покупки смартфона Samsung певної марки стають фанатами цього самого бренду і не бажають бачити у власних пристроях ніяких вад.