Користувачі Instagram почали скаржитися на перебої у роботі програми. Більше половини юзерів (53%) не можуть оновити новинну стрічку, 31% — залогінитись, а 14% відчувають труднощі з сайтом.

Інформацію підтверджує сервіс Downdetector. За його даними, перебої почали фіксуватися близько 10:00 за київським часом. Переважно у жителів європейського регіону та західної частини США.

Поки невідомо, що стало причиною збою, проте мільйони користувачів сподіваються, що керівники соцмережі швидко виправлять цю помилку. Не виключено, що Instagram впроваджує велике оновлення, яке додасть безліч нових функцій.

Нагадаємо, що популярна соцмережа змінила керівника. Facebook назначив на посту глави компанії заступника двох глав, які минулого тижня залишили свої посади. Деякі інсайдери повідомляли, що причиною відходу творців соцмережі проекту стали розбіжності з приводу розвитку проекту з Цукербергом. Обидва творця пообіцяли публіці, що займуться створенням іншої соцмережі. Не виключено, що новий проект буде покращеною версією Instagram.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, що про LG V40 ThinQ відомо вже практично всі до його презентації, яка відбудеться 4 жовтня. Але найголовнішою фішкою залишається його камера, яка отримає цілих 5 об'єктивів, причому з різними характеристиками.

Як повідомляв портал Знай.uа, смартфон Xiaomi Mi A1 вибухнув під час зарядки поруч зі сплячим власником. Це перший випадок зі смартфоном від Xiaomi, який просочився в мережу. Літієві акумулятори стають все компактніше і емче, але все також залишаються небезпечними.

Також портал Знай.uа писав, що фахівці знайшли спосіб злому операційної системи iPhone за допомогою системи голосового управління Siri. Як виявилося, головна розробка від Apple в особі просунутого голосового помічника насправді виявився таким же зломщиком.