Інсайдери виклали в мережу зображення фітнес-трекера Huawei Band 3e. Новинку позиціонують як вбивцю Xiaomi Mi Band 3, який підкорив серця користувачів. Крім того, його розкупили за кілька годин після початку продажів. Що стосується нового браслета, вже були озвучені технічні характеристики майбутньої новинки, офіційний дебют якої відбудеться в цьому місяці.

Повідомляється, що трекер Huawei Band 3e володіє захистом від води й пилу за стандартом IP68, так що можна сміливо пірнати на глибину до 50 метрів. Також цілком очевидно, що цього браслету не страшні активні фізичні навантаження з великим потовиділенням і потрапляння під сильний дощ. На те він і фітнес-браслет. До того ж, він стане в нагоді для велосипедистів, так як новинка зчитує показники під час їзди.

За підключення до смартфону в новинці відповідає модуль Bluetooth 4.2 LE, і це сучасний стандарт, який допоможе синхронізувати пристрої без затримок. Всередині трекера знайшлося місце для акумуляторної батареї ємністю 77 мАг, яка дасть змогу обходитися без зарядки 10-12 днів. І хоча це не так багато як у його головного конкурента, це все одно величезна цифра, так як ми звикли заряджати смартфони практично кожен день.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Трекер Huawei Band 3e вміє відслідковувати якість сну, а також виступати в ролі “розумного” будильника. Легкі вібрації допоможуть прокинутися без проблем.

Нагадаємо, що 2 жовтня в іспанській провінції Кадіс представили перший робочий прототип транспортної капсули проекту Hyperloop. Розробкою цієї капсули займалася компанія Carbures. Відзначається, що капсула має 32 метри в довжину і 5 тонн власної ваги.

Як повідомляв портал Знай.uа, винахідник сучасного інтернету Тімоті Бернерс-Лі (Timothy Berners-Lee) презентував нову альтернативну платформу Inrupt. В рамках цього проекту створені програми, які дозволять юзерам самостійно зберігати свої дані.

Знай.uа писав, що Samsung останнім часом часто розчаровує своїх користувачів неякісною технікою. Приміром, Galaxy Note 7, який постійно вибухав із-за неякісного акумулятора. Після цього смартфон цієї моделі заборонили возити з собою в літаку.