Microsoft випустила чергове покоління гібридного планшета – Surface Pro 6. Звичайно ж, нова версія принесла купу оригінальних фішок.

Одним з головних козирів нового пристрою є те, що він вийшов з чіпами восьмого покоління Intel Core. Досить сучасні характеристики, враховуючи цілком адекватну вартість.

А ще гаджет отримав новий чорний колір і всі властиві такого типу пристроїв фішки на зразок підтримки стилуса і клавіатури, які повинні перетворювати його в універсальний інструмент для вирішення різних завдань. Тепер гаджет сподобається як дизайнерам, так і програмістам.

Що стосується характеристик, планшет Microsoft Surface Pro 6 отримав 12,3-дюймовий екран з роздільною здатністю 2736х1824 точок. Базова варіація побудована на чіпі Intel Core i5-8350U в зв'язці з 8/16 Гб оперативної пам'яті, а старшій версії дістався процесор Intel Core i7-8650U з аналогічним об'ємом оперативки. Залежно від модифікації користувач отримає 128 Гб, 256 Гб і 512 Гб або 1 ТБ SSD. На фронтальній стороні встановлена 5 Мп камера, а на тильній є модуль на 8 Мп.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Про звук турбуватися не варто: новинка оснащена системою і стереодинаміками Dolby. Серед інших подробиць, планшет оснащений роз'ємом USB 3.0, слотом для карт microSD, порти Mini Display і Surface Connect, а також батарейкою з заявленим ресурсом роботи до 13,5 годин. Габарити Surface Pro 6 склали 292х201х8,5 мм і доступний в двох кольорах: чорний і сірий. У своїй наймолодшій модифікації планшет оцінений в $ 899, а за варіант в топовому виконанні просять $ 2299.

Нагадаємо, що 2 жовтня в іспанській провінції Кадіс представили перший робочий прототип транспортної капсули проекту Hyperloop. Розробкою цієї капсули займалася компанія Carbures. Відзначається, що капсула має 32 метри в довжину і 5 тонн власної ваги.

Як повідомляв портал Знай.uа, винахідник сучасного інтернету Тімоті Бернерс-Лі (Timothy Berners-Lee) презентував нову альтернативну платформу Inrupt. В рамках цього проекту створені програми, які дозволять юзерам самостійно зберігати свої дані.

Знай.uа писав, що Samsung останнім часом часто розчаровує своїх користувачів неякісною технікою. Приміром, Galaxy Note 7, який постійно вибухав із-за неякісного акумулятора. Після цього смартфон цієї моделі заборонили возити з собою в літаку.