Відома компанія ігроробів Activision Blizzard заявила про призначення нового президента Blizzard Entertainment. Пост займе виконавчий продюсер World of Warcraft Джей Аллен Брек. Зазначимо, що обіймав раніше посаду Майкл Морхейм залишиться в компанії в якості стратегічного радника. Причина такої рокіровки невідома.

“Джей працює в Blizzard вже 12 років, очолюючи команду World of Warcraft. У нього є бачення, креативність і компетенції для підтримки кращих вражень для спільноти. Джей надихаючий лідер. Він проявив непохитну прихильність нашої спільноти, інновацій та креативному досконалості, і він глибоко піклується про те, щоб забезпечити найкращу культуру Blizzard” - заявив керівник Activision Blizzard Боббі Котик.

Нагадаємо, що до роботи в Blizzard Брек трудився в Origin над серією Wing Commander, а також в Sony Online Entertainment над Star Wars Galaxies.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Blizzard є культовим виробником ігор, і ось вже не перше десятиліття радує геймерів якісними іграми, які завойовують мільйони сердець по всьому світу.

Нагадаємо, що 2 жовтня в іспанській провінції Кадіс представили перший робочий прототип транспортної капсули проекту Hyperloop. Розробкою цієї капсули займалася компанія Carbures. Відзначається, що капсула має 32 метри в довжину і 5 тонн власної ваги.

Як повідомляв портал Знай.uа, винахідник сучасного інтернету Тімоті Бернерс-Лі (Timothy Berners-Lee) презентував нову альтернативну платформу Inrupt. В рамках цього проекту створені програми, які дозволять юзерам самостійно зберігати свої дані.

Знай.uа писав, що Samsung останнім часом часто розчаровує своїх користувачів неякісною технікою. Приміром, Galaxy Note 7, який постійно вибухав із-за неякісного акумулятора. Після цього смартфон цієї моделі заборонили возити з собою в літаку.