В Інтернеті вже ходили чутки, що Nintendo готує до випуску поліпшену ігрову консоль Switch. Тепер цю інформацію підтвердило авторитетне видання Wall Street Journal (WSJ), якій вдалося дізнатися деяку цікаву інформацію.

Повідомляється, що гібридна приставка Nintendo Switch, нагадаємо, надійшла в продаж у березні минулого року. Цю консоль можна використовувати в якості як стаціонарного і портативного ігрового пристрою, і саме тому її швидко розкупили за кілька днів після старту продажів. Зручність і компактність дозволили геймерам займатися улюбленою справою в будь-якому місці. Станом на 30 червня 2018 року по всьому світу було реалізовано близько 20 млн примірників Nintendo Switch. Це відмінний показник, враховуючи, що консоль коштує чималих грошей.

За даними Wall Street Journal, анонс оновленої версії Nintendo Switch намічений на другу половину наступного року. Не виключено, що удосконалена консоль дебютує влітку 2019-го — в липні або серпні. Завзятим геймерам радимо починати збирати гроші прямо зараз!

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Які саме зміни зазнає пристрій, поки не ясно. Але зазначається, що Nintendo розглядає можливість встановлення покращеного дисплею (зараз застосовується 6,2-дюймовий РК-екран з роздільною здатністю 1280 × 720 пікселів). Раніше повідомлялося, що оновлена модель Nintendo Switch може отримати 8 Гбайт оперативної пам'яті, 128 Гбайт флеш-пам'яті і підтримку 4K. Дуже непогані характеристики, яких немає навіть у топових лідерів на ринку смартфонів.

Нагадаємо, що 2 жовтня в іспанській провінції Кадіс представили перший робочий прототип транспортної капсули проекту Hyperloop. Розробкою цієї капсули займалася компанія Carbures. Відзначається, що капсула має 32 метри в довжину і 5 тонн власної ваги.

Як повідомляв портал Знай.uа, винахідник сучасного інтернету Тімоті Бернерс-Лі (Timothy Berners-Lee) презентував нову альтернативну платформу Inrupt. В рамках цього проекту створені програми, які дозволять юзерам самостійно зберігати свої дані.

Знай.uа писав, що Samsung останнім часом часто розчаровує своїх користувачів неякісною технікою. Приміром, Galaxy Note 7, який постійно вибухав із-за неякісного акумулятора. Після цього смартфон цієї моделі заборонили возити з собою в літаку.