Нові технології США шокували весь світ. Ніхто не очікував, що в найближчому майбутньому людство чекає нова тотальна зброя. Випробування гіперзвукової зброї проводилося швидше, ніж очікувалося. Про це заявив на зустрічі з журналістами перший заступник міністра оборони країни Патрік Шанахан, передає CNBC.

Він зазначив, що зараз Пентагон продумує, скільки одиниць техніки необхідно, як зробити їх більш модульними і як побудувати промислову базу. Крім того, зазначив чиновник, все це слід узгодити з бюджетом.

"Я вважаю, що ми робимо зараз важку, складну роботу, але просуваємося вперед і мають намір розширюватися", — сказав Шанахан.

Раніше США заявили, що Сполучені Штати нездатні протистояти російській гіперзвуковій зброї. Рішення оборонного відомства США прискорити розробку "гіперзвуків", послідувало після перших успішних випробувань надзвукового літака в Китаї. Нові розробки "гіперзвуків" довгий час тримали в секреті.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Також стало відомо і про інші ноу-хау у сфері зброї. Поки що ця інформація конфіденційна, але незабаром нововведення у сфері техніки будуть представлені всьому світу. Зараз відомство підраховує необхідні витрати коштів на нову зброю століття. Яким буде "гіперзвукова" зброя і коли її побачить світ, ось що в даний момент цікавить усіх. Ми триматимемо вас в курсі подій. Чекаємо останні доопрацювання та презентацію військового арсеналу США.

"Знай.ua" писав раніше: ракеты, міни, кулі і стрілецьку зброю: США передали Україні потужний арсенал летального озброєння. Зараз вже відомо, що летальну зброю союзники передали Україні через польський прикордонний пункт "Краковець". Крім того, наголошується, що цінний вантаж відправили з військової бази, розташованої в Сіракузах, штат Нью-Йорк.

"Знай.ua" раніше повідомляв: третя світова на носі: США готові атакувати Росію. Якщо Росія не припинить розробляти ракету, яка порушує Договір про ліквідацію ракет середньої і малої дальності, США спробує знищити її до того, як вона почне функціонувати.