4 жовтня, окрім смартфона Nokia 7.1 HMD Global представила перші дві моделі своїх бездротових навушників Pro Wireless Earphones і True Wireless Навушники. Новинку не позиціонують як вбивцю відомих AirPods, однак свою аудиторію девайс отримає.

Pro Wireless Earphones можуть відтворювати музику протягом 10 годин. Це цілком непогані характеристики, враховуючи розміри навушників. Модель отримала підтримку технології aptX, управління треками за допомогою кнопок і автоматичну паузу при з'єднання єднанні навушників магнітами. Подібна технологія вже давно використовується компанією Apple.

Крім іншого, вбудована функція вібрації буде повідомляти про вхідні дзвінки, а завдяки магнітам користувач може від'єднати навушники один від одного і відповісти на дзвінок, не виймаючи смартфон з кишені. Вага новинки з Bluetooth 4.2 і захистом від вологи становить 45 г, заявлена підтримка голосових асистентів, що помітно спростить експлуатацію смартфона. За модель будуть просити близько 80 доларів.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

True Wireless Earbuds оцінюють в € 129 = 4 173. Футляр для зарядки навушників виконаний у формі циліндра, що виглядає трохи футуристично.

Нагадаємо, на YouTube-каналі OnePlus India був опублікований промо-ролик до презентації субфлагмана OnePlus 6T. Найбільше уваги розробники приділили внутриэкранному сканер відбитка пальця. Компанія подає його як найпривабливішу частину нового смартфона.

Як повідомляв портал Знай.uа, компанія Samsung почала прийом замовлень на флагманський телевізор Q900 QLED Smart 8K UHD TV, який був представлений в ході недавньої виставки IFA 2018. Серед іншого, варто відзначити величезну ціну за новинку.

Знай.uа раніше повідомляв, що в Інтернеті вже ходили чутки, що Nintendo готує до випуску поліпшену ігрову консоль Switch. Тепер цю інформацію підтвердило авторитетне видання Wall Street Journal (WSJ), якій вдалося дізнатися деяку цікаву інформацію.