В мережі користувачі б'ють на сполох через небезпечного оновлення операційної системи Windows


Після невдалого оновлення з комп'ютера пропадають всі файли, і особисті дані. Користувачі повідомляють про те, що пропадають медіа-файли, фотографії та інші формати документів. Найімовірніше, причина такого масштабного збою можк бути пов'язана з неполадками OneDrive.

Вона відповідає за автоматичне копіювання даних після виконання оновлення. Відомо, що Microsoft після масових скарг користувачів у січні призупинила обов'язкові оновлення. Це було пов'язано з поломками комп'ютерів.


Нагадаємо, раніше обговорювали, що компанія Microsoft випустила довгождане оновлення Windows 10 October 2018 update. Незважаючи на несуттєві зміни, користувачі були ними задоволені. Примітно, що попереднє оновлення випустили під найменуванням Redstone 5. Тоді користувачі отримали трохи поліпшений інтерфейс меню “пуск” і кілька нових гарячих клавіш для виведення швидкого доступу до всіх відкритих вікон. До речі, “Захисник Windows”, який вважався марним, отримав одну функцію. Тепер при її включенні, операційна система здатна знаходити в програмах, які встановлюються, рекламні банери і віруси, повідомляючи при цьому користувачеві. Це була свого роду захист від системи Віндовс.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще


Як повідомляв портал "Знай.uа" Microsoft подружить Windows і Android. Microsoft на презентації в Нью-Йорку анонсувала можливість стрімінг екрані Android-смартфона для Windows 10.


"Знай.uа" писав, що Windows 10 навчився знищувати рекламу. Наголошується, що вбудований антивірус Windows Defender ("Захисник Windows") отримав приховане оновлення, яке завантажили всі власники Windows 10 в кінці вересня. Мова йде про спеціальному налаштування, яке перевіряє будь-який додаток на комп'ютер, який встановлюється. Наприклад, якщо додаток має заборонену рекламу, або ж рекламний вірус, операційна система повідомить про це власнику.