Для користувачів попередніх версій системи Android зовсім скоро браузер Google Chrome виявиться недоступним. І ця проблема набула досить масштабного характеру.

З'явилася інформація, що близько 3,2% Android-пристроїв, а це 32 млн апаратів, припинять підтримувати популярний браузер через застарілу систему. Про це пише портал "Політека".

Йдеться про власників гаджетів, які працюють на Android 4.1-4.3 Jelly Bean. Більшість програм вимагають для своєї роботи операційні системи Android 5.0 й новіші версії.

Як стверджують у компанії, в Google Chrome закриють можливість роботи на версії Android 4.1-4.3 Jelly Bean. Мінімальна версія, яка буде необхідна для нормальної роботи браузера, стане версія не нижче Android 4.4 KitKat.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що британські дослідники успішно протестували пристрій штучної підшлункової залози. В експерименті брали участь 86 пацієнтів з діабетом першого типу.

Перша група з 46 людей користувалася новим пристроєм — системою доставки інсуліну замкнутого контуру, друга група — інсулінової помпою, пише Daily Mail.

Варто нагадати, що стартап MobiLimb розробив нову систему управління гаджетом. Для зручності перемикання розділів меню вигадали роботизовану новинку.

Спеціальний додатковий палець здатний спростити процес управління смартфоном. Поки практичне застосування не досліджувалося, тому наскільки це буде зручно і просто у застосуванні, невідомо.

Нагадаємо, 5G дозволить придбати топовий флагман за копійки.

Як повідомляв Знай.uа корейці представили монстра з п'ятьма камерами.

Знай.uа писав, руками не чіпати: Google показала, як користуватися телефоном.