Південнокорейська Samsung Electronics Co., кроторый є найбільшим світовим виробник смартфонів і напівпровідників, прогнозує підвищення операційного прибутку в третьому кварталі на 20% в річному вираженні. Відомо, що топові флагмани в лиці Galaxy Note 9 і Galaxy S9 не виправдали надії компанії, показавши рекордно низький відсоток продажів. Таким чином, компанія планує впроваджувати всі нові фішки для смартфонів на середній сегмент телефонів, щоб отримати фідбек від користувачів, щоб у подальшому впровадити новинки в майбутні флагмани.

Таким чином, вона досягне рекордних для компанії 17,5 трлн вон проти 14,53 трлн вон в липні-вересні минулого року. Виручка, як очікується, зросте до 65 трлн вон порівняно з 62 трлн вон роком раніше. Цілком непогані цифри, враховуючи, що Samsung давно вже не дивувала публіку своїми новими гаджетами. Очікується, що Galaxy S10 з'явиться тільки в лютому 2019 року, однак до цього моменту компанія планує оновити декількох лінійок бюджетників. Аналітики, опитані S&P Global Market Intelligence, в середньому припускають, що Samsung отримає за минулий квартал операційний прибуток на рівні 17,1 трлн вон при виручці в 65,1 трлн вон.

Попередній рекорд прибутку був встановлений в січні-березні 2018 року і склав 15,64 трлн вон.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Samsung оприлюднить остаточну квартальну звітність пізніше в цьому місяці.

Нагадаємо, що для користувачів смартфонів зі старою прошивкою Android, улюблений браузер від Chrome стане недоступним. Відзначається, що ця цифра дуже велика, і вона досягає 32%, так як власники старих телефонів просто не бажають оновити свій улюблений девайс.

Як повідомляв Знай.uа Тім Кук, глава компанії Apple, розповів, чому їх телефони такі популярні, але такі дорогі. Кук сказав, що користувачі платять за “розум” телефону, адже це самий передовий девайс, що володіє інтелектом.

Також Знай.uа писав, що нова проблема у iPhone XS пов'язана з роботою верхнього динаміка. Крім того, що він працює некоректно, а також рипит, він здатний вимикатися у випадковий час, навіть під час розмов.