І хоча до виходу нового флагмана від Samsung більше півроку, інсайдер Ice Universe повідомив, що головною особливістю флагманського телефону Samsung Galaxy S10 стане виготовлений з 7-нм техпроцесу процесор Exynos 9820.

Повідомляється, що цей чіпсет стане потужнішим топового на сьогоднішній день чіпа Snapdragon 845, який встановлений на флагманах 2018 року. Однією з його головних особливостей виявиться нейронна мережа другого покоління, яка полегшить використання смартфона. Повідомляється, що нова мережа забезпечить підвищену швидкість запуску програмного забезпечення, а також багато інших переваг, включаючи швидкість передачі даних по мережі. Розробка даного компонента почалася ще в грудні 2017 року, і тільки зараз світ побачить цю новинку в дії.

Смартфон Samsung Galaxy S10 стане першим у світі пристроєм на базі фірмового чіпа Exynos 9820. За своєю обчислювальної потужності він виявиться на рівні Kirin 980 і Apple A12 Bionic, тобто встановлених в Huawei Mate 20 Pro і Apple iPhone Xs Max, однак мережа другого покоління дозволить йому обійди конкурентів по продуктивності.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Однак, Android не згортає програму, а закриває їх, що позначиться на тесті швидкості при порівнянні з iPhone XS Max. Очікується, що одна з версій нового південнокорейського процесора зможе похвалитися підтримкою мережі 5G. Втім, якщо це дійсно так, то придбати модифікацію телефону з такою особливістю вдасться тільки в Південній Кореї, так як підтримка 5G почнеться саме звідти.

Нагадаємо, що для користувачів смартфонів зі старою прошивкою Android, улюблений браузер від Chrome стане недоступним. Відзначається, що ця цифра дуже велика, і вона досягає 32%, так як власники старих телефонів просто не бажають оновити свій улюблений девайс.

Як повідомляв Знай.uа, Тім Кук, глава компанії Apple, розповів, чому їх телефони такі популярні, але такі дорогі. Кук сказав, що користувачі платять за “розум” телефону, адже це самий передовий девайс, що володіє інтелектом.

Знай.uа писав, що нова проблема у iPhone XS пов'язана з роботою верхнього динаміка. Крім того, що він працює некоректно, а також рипит, він здатний вимикатися у випадковий час, навіть під час розмов.