У своєму офіційному акаунті в соцмережі Instagram відбувся перший офіційний анонс телефону під назвою Pixel mini, який повинен бути презентований вже 9 жовтня 2018 року.

Як виявилося, це було не жартом, коли інсайдери повідомили, що крім Pixel 3 і Pixel 3 XL на прилавки вийде зменшена модель спеціально для тих, хто не любить великі екрани. За його словами, цей апарат має кодову назву Bonito, а його основою є 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 710 з тактовою частотою 2,2 ГГц.

Звичайно, це не топовий процесор, але для такої діагоналі смартфона цього цілком вистачить, щоб впоратися з усіма побажаннями власника. Відомо, що майбутня новинка зможе похвалитися модулями 4G VoLTE, Bluetooth 5.0 LE, Wi-Fi 802.11 ac, A-GPS і NFC.

Вона гарантовано отримає одинарну основну камеру, але аналогічну таким Pixel 3 і Pixel 3 XL, так що новинка не буде вважатися бюджетною версією, як в ситуації з iPhone. Прямо “з коробки” на цей новий компактний iPhone SE 2 виявиться встановлена операційна система Android Pie. За попередніми даними, майбутня новинка отримає 5-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (FHD +) і співвідношенням сторін 18: 9.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Любителі смартфонів з невеликими розмірами, щоб ними було зручно користуватися однією рукою, гарантовано залишаться задоволені появою подібної новинки. Світ дізнається правду 9 жовтня, коли Google анонсує безліч нових електронних пристроїв, серед яких також повинні виявитися планшет, бездротові навушники і “розумні” колонки, які поступово з'являються в кожному будинку.

Нагадаємо, що для користувачів смартфонів зі старою прошивкою Android, улюблений браузер від Chrome стане недоступним. Відзначається, що ця цифра дуже велика, і вона досягає 32%, так як власники старих телефонів просто не бажають оновити свій улюблений девайс.

Як повідомляв Знай.uа, Тім Кук, глава компанії Apple, розповів, чому їх телефони такі популярні, але такі дорогі. Кук сказав, що користувачі платять за “розум” телефону, адже це самий передовий девайс, що володіє інтелектом.

Знай.uа писав, що нова проблема у iPhone XS пов'язана з роботою верхнього динаміка. Крім того, що він працює некоректно, а також рипит, він здатний вимикатися у випадковий час, навіть під час розмов.