Huawei Mate 20 і Mate 20 Pro – два великих флагмана, що володіють екраном від краю до краю і потрійною тильною камерою. Крім такої діагоналі екрана, новинки отримали дуже непогані характеристики, які можуть позмагатися навіть з iPhone XS Max.

Новинки готуються дивувати своїми можливостями, а також рвуть шаблони в частині “квадратного дизайну” тильної камери, так як більшість виробників тепер оснащують свої смартфони вертикальними камерами, як у iPhone X. В підсумку виглядає цікаво і незвично, але користувачі сприймуть таке рішення неоднозначне, так як це досить сміливе рішення від китайської компанії. Авторитетний ресурс WinFuture опублікував зображення Huawei Mate 20, які, як він стверджує, є офіційним.

Джерело повідомляє, що ця модель стане найбільшою в сімействі Mate 20 з 6,43-дюймовим TFT-дисплеєм з роздільною здатністю 2244х1080 точок. Це дуже великі розміри як для смартфона, які можуть позмагатися з невеликими планшетами, так як засунути флагман в кишеню треба ще постаратися. Підборіддя вузький і вгорі невеликий каплевидний виріз під селфи-камери, в цілому візуально фасад виглядає симетрично, і це одна з фішок Huawei. Новинка базується на 8-ядерному чіпі Kirin 980 у зв'язці з 4/6/8 Гб оперативної пам'яті. Постійної 64, 128, 256 і 512 Гб. На сьогоднішній день це найкраща начинка для смартфона, так що про продуктивність не варто переживати.

Популярні новини зараз
Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці
Показати ще

Своєю тильною стороною смартфон практично повністю повторює Huawei Mate 20 Pro за винятком того, що тут встановлений звичайний сканер відбитків пальців, тоді як в Pro-версії він дисплейний. Однак і ціна стане трохи приємнішою, за рахунок такої економії.

Нагадаємо, що для користувачів смартфонів зі старою прошивкою Android, улюблений браузер від Chrome стане недоступним. Відзначається, що ця цифра дуже велика, і вона досягає 32%, так як власники старих телефонів просто не бажають оновити свій улюблений девайс.

Як повідомляв Знай.uа, Тім Кук, глава компанії Apple, розповів, чому їх телефони такі популярні, але такі дорогі. Кук сказав, що користувачі платять за “розум” телефону, адже це самий передовий девайс, що володіє інтелектом.

Знай.uа писав, що нова проблема у iPhone XS пов'язана з роботою верхнього динаміка. Крім того, що він працює некоректно, а також рипит, він здатний вимикатися у випадковий час, навіть під час розмов.