Ігрова компанія SteelSeries анонсувала випуск мишки Rival 710, яка отримала оптичний сенсор TrueMove3. Подібної технології поки немає на ринку, тому варто звернути увагу на цей незвичайний девайс.

Його роздільна здатність регулюється в діапазоні від 100 до 12 000 CPI (відліків на дюйм) з кроком 100 CPI. Частота опитування досягає 1000 Гц. Підключення до ПК відбувається за USB, що гарантує точність. В комплекті кабель довжиною 1 та 2 метри, чого точно вистачить навіть найвимогливішим геймерам.

Пристрій забезпечений сімома кнопками. Основні перемикачі SteelSeries розраховані на 60 млн натиснень. Передбачена настроюється RGB-підсвічування з двома зонами, якраз для любителів продукції цієї компанії.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

SteelSeries Rival 710 оснащена повністю настроюється OLED-дисплеєм у бічній частині, що здається найбільш цікавим і незвичайним. Він дозволяє отримати доступ до налаштувань чутливості, статистикою гри, схемою клавіш. На міні-екран можна вивести логотип команди, що здається просто неймовірним навіть для 2018 року.

Більш того, миша отримала модульний дизайн. Користувачі зможуть замінити сенсор, кабель або верхню панель. Мишка має розміри 124,9 × 68,5 × 42 мм і важить 125 р.

Очікувана ціна мишки SteelSeries Rival 710 становить $100, що досить багато для тих, хто хоче просто управляти своїм ПК.

Нагадаємо, що для користувачів смартфонів зі старою прошивкою Android, улюблений браузер від Chrome стане недоступним. Відзначається, що ця цифра дуже велика, і вона досягає 32%, так як власники старих телефонів просто не бажають оновити свій улюблений девайс.

Як повідомляв Знай.uа, Тім Кук, глава компанії Apple, розповів, чому їх телефони такі популярні, але такі дорогі. Кук сказав, що користувачі платять за “розум” телефону, адже це самий передовий девайс, що володіє інтелектом.

Знай.uа писав, що нова проблема у iPhone XS пов'язана з роботою верхнього динаміка. Крім того, що він працює некоректно, а також рипит, він здатний вимикатися у випадковий час, навіть під час розмов.