Модель Huawei Mate 20 Pro буде офіційно представлена через кілька днів, але її вже протестували в сервісі AnTuTu. До того ж, смартфон викликав неабиякий ажіотаж у мережі, так як аналітики прогнозують йому найкращу продуктивність, яка дозволить відсунути топовий iPhone XS Max на друге місце.

Huawei Mate 20 Pro в сумі заробив 313 561 бал, що більше, ніж у попереднього лідера рейтингу Android-смартфонів - Xiaomi Black Shark. Варто нагадати, що попереднім лідером був ігровий смартфон, який заточений саме на продуктивність, для комфортної гри на мобільному пристрої.

Пристрій Xiaomi з процесором Snapdragon 845 набирає AnTuTu 292 887 пунктів і є лідером поточного рейтингу. На другому місці Meizu 16 з тим же процесором Snapdragon 845, який набрав 291025 балів. Не такий вже і великий розрив, але навіть одиниці визначають, хто лідер на ринку.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

А ось новий рекордсмен, Huawei Mate 20 Pro, побудований на базі потужного 7-нанометрового процесора Kirin 980, який є головним конкурентів Snapdragon. У тестах процесора, графіки, UX і пам'яті, смартфон набрав 115296, 112516, 69456 і 16293 балів. Цікаво, що смартфон Huawei виявився набагато краще Xiaomi в тестах центрального процесора (115 296 балів проти 91 581 бала), але програв по частині графіки (112 516 балів проти 127 035 балів).

Нагадаємо, що для користувачів смартфонів зі старою прошивкою Android, улюблений браузер від Chrome стане недоступним. Відзначається, що ця цифра дуже велика, і вона досягає 32%, так як власники старих телефонів просто не бажають оновити свій улюблений девайс.

Як повідомляв Знай.uа, Тім Кук, глава компанії Apple, розповів, чому їх телефони такі популярні, але такі дорогі. Кук сказав, що користувачі платять за “розум” телефону, адже це самий передовий девайс, що володіє інтелектом.

Знай.uа писав, що нова проблема у iPhone XS пов'язана з роботою верхнього динаміка. Крім того, що він працює некоректно, а також рипит, він здатний вимикатися у випадковий час, навіть під час розмов.