В браслеті Xiaomi Mi Band 3 виробник допустив серйозний заводський брак. Справа в тому, що трекер зчитує пульс, якщо його одягнути на серветку, тобто на сухе рушник або рулон туалетного паперу. Причому цей баг виявили журналісти, які хотіли зробити фото браслета, надівши його на папірець. Вони помітили, що він починає зчитувати пульс.

Зрештою, вдалося з'ясувати, що трекер третього покоління від компанії Xiaomi містить серйозний заводський брак, тому як він вимірює пульс за допомогою вбудованого пульсометру навіть без живої істоти. Тепер користувачі з усього світу не довіряють пульсометру. І це досить небезпечно, так як користувачі можуть не помітити проблеми з серцем, а браслет буде відображати середні показники.

Зараз же все вказує на те, що в Xiaomi Mi Band 3 встановлений якийсь фейковий пульсометр, а не справжній. Для порівняння, трекер від компанії Fitbit, будучи одягненим на точно такі ж туалетні і ванні приналежності, не відстежує пульс, тобто працює саме так, як задумано. Бути може, що це не фейковий пульсометр, а заводський брак в прошивці або у девайса. У будь-якому випадку, поки компанія не прокоментувала дані інциденти, пульсометру не варто довіряти.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, популярний смартфон Huawei Mate 20 Pro буде офіційно представлений за кілька днів, але її вже протестували в додатку, який показує справжню міць телефону. Як виявилося, тест AnTuTu поставивши на перше місце саме цей смартфон, відсунувши iPhone XS Max на друге місце.

Як повідомляв Знай.uа, користувач YouTube під ніком Jacob Rendina створив концепт iOS 13, і головною особливістю стали функції, які не додали в 12 версію операційки для iPhone і iPad. Наголошується, що нова операційка буде схожою на дизайн MacOS, і це не може не радувати.

Знай.uа писав, що у понеділок, 8 жовтня, стало відомо, що персональні дані сотень тисяч користувачів соціальної мережі Google+ могли опинитися в руках зловмисників. Однак, пошуковик вирішив приховати факт витоку інформації.