Google працює з розробниками ігор, щоб ви могли запускати новітні комп'ютерні ігри в веб-браузері. Однак Microsoft додумалася до цього раніше, і подібна технологія скоро з'явиться на ринку.

Компанія представила новий ігровий стрімінговый сервіс під назвою Project xCloud, який дозволяє передавати комп'ютерні ігри на консоль, ПК або мобільний пристрій, наприклад, смартфон або планшет.Тепер можна забути про кроссплатформінг, оскільки всі ігри будуть працювати на будь-якому девайсі, який підтримує синхронізацію з Windows 10 і ПК.

Сьогодні Microsoft почав тестувати сервіс, а його запуск заплановано на 2019 рік. Чекати залишилося недовго, і геймери зі всього світу сподіваються, що очікування не будуть даремними.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На даний момент для гри на мобільному пристрої потрібно пару бездротового контролера Xbox зі смартфоном або планшетом через Bluetooth. Сам контролер варто не таких великих грошей. У будь-якому разі це дешевше, ніж купувати повноцінну консоль, і гри до неї. Але Microsoft заявляє, що працює над новим видом сенсорного введення, який дозволить відтворювати потокові ігри Xbox на мобільному сенсорному пристрої без будь-яких сторонніх периферійних пристроїв. Але все ж, Xbox контролер від зробить руху більш точними і плавними, на відміну від сенсорного екрану смартфона.

Нагадаємо, що не так давно популярний браузер Google отримав найбільше оновлення за останні кілька років. Більшість користувачів негативно це оцінили, адже шахраїв стало ще більше, а персональні комп'ютери почали ще більше гальмувати із-за навантажень, які бразуер створює при інтенсивній роботі.

Як повідомляв Знай.uа, найпопулярніший браслет Xiaomi Mi Band 3 виявився дешевою пустушкою. Повідомляється, що браслет почав змінювати пульс у серветки. Користувачі впевнені, що датчик є фейковим, і показує помилкові показники пульсу.

Знай.uа писав, що у iOS 12, до якої майже немає претензій у експертів, знайшли нову особливість. Причому вона виявилася дуже хорошою новиною для власників старих iPhone, на яких із-за якихось причин відмовляється працювати сканер відбитків пальців. Операційка може повернути до життя цю улюблену функцію фанатів техніки Apple.