На презентації в Нью-Йорку Google представила смартфони Pixel 3 і Pixel 3 XL, а також інших пристроїв, серед яких планшет Pixel Slate на Chrome OS і “розумний” дисплей HomeHub. Проте, публіка не здивувалася, через брак компанії зберігати свої секрети. З-за витоків майже всі анонси на презентації були відомі заздалегідь, а Pixel 3 потрапив в руки до російським видеоблогерам в серпні — більш, ніж за місяць до заходу. До речі, смартфони почали продавати на чорному ринку за ціною в 2 тисячі доларів ще на початку серпня, так як Google втратила партію секретних смартфонів.

У порівнянні з попередниками Pixel 3 отримав збільшений дисплей за рахунок зменшення рамок, а у великій версії додали “виріз на екрані”. У вирізі знаходяться дві селфи-камери, одна з яких з ширококутним об'єктивом. Знову ж нагадаємо, що про це вже знали всі за декілька місяців до презентації.

Обидва смартфона вперше отримали бездротову зарядку до 10 ват. Також Google на презентації представила свою станцію для зарядки — Pixel Stand. Цікаві гаджети, але подібними речами публіку вже не здивуєш.

Крім того, в Pixel 3 з'явиться функція Top Shot, яка сама вибирає кращий знімок із серії кадрів з допомогою штучного інтелекту і Super-Res Zoom, використовує кілька кадрів і ІІ. Таким чином компанія допоможе вибрати кращі фото, не вдивляючись в деталі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Pixel 3 буде доступний у трьох кольорах від 799 доларів за 64 гігабайти вбудованої пам'яті, а 3 XL — від 899 доларів. Досить дешево, враховуючи, що смартфони від Apple обійдуться практично в два рази дорожче.

Нагадаємо, що кілька днів тому був представлений смартфон Nokia 7.1. Варто відзначити, що він зовні практично нічим не відрізняється від Nokia 6.1 Plus. Смартфон досить непогано прийняла публіка, враховуючи приємну ціну за непогані характеристики. Проте останнім часом в Мережі ходить чимало чуток і про моделі Nokia 7.1 Plus, яку ще представлять на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, Google працює з розробниками ігор, щоб ви могли запускати новітні комп'ютерні ігри в веб-браузері, не завантажуючи величезні файли для гри. Однак Microsoft обігнала пошуковик, представивши нову технологію запуску ПК-ігор на смартфонах.

Знай.uа писав, що після виходу iOS 12 власники iPhone помітили, що девайси почали розряджатися швидше. Як виявилося, в усьому провиною нова функція, яка з'явилася після виходу iOS 12 на планшетах і iPad.