Південнокорейської корпорації Samsung подобається випускати смартфони топового рівня, бо саме з них почалася історія її мобільного підрозділу. Проте, користувачі почали помічати, що компанія розробляє нові технології з кожним роком все менше.

Проте в мережі вже протягом року ходять чутки про Galaxy X, дата презентації якого була озвучена 10 жовтня. Інсайдери повідомляють, що офіційний анонс складного телефону Galaxy X відбудеться не в кінці нинішнього року, як раніше припускали деякі джерела, а в рамках виставки CES 2019 в Лас-Вегасі, яка пройде в середині січня. І хоча презентацію відклали всього лише на місяць, деякі фанати засмутилися, адже кожен хоче помацати смартфон, який можна зігнути як книжку.

Новинку на цьому заході представлятимуть обмеженому колу людей або ж усім відвідувачам. Якщо останнього не станеться, то апарат гарантовано презентують у ході MWC 2019 наприкінці лютого, тобто через приблизно півтора місяця.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також вдалося з'ясувати, що смартфон Samsung Galaxy X виявиться оснащений 7,3-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 3360 на 1440 пікселів (3K+), акумуляторною батареєю ємністю 6000 мАч, топовим процесором Qualcomm Snapdragon 855, роз'ємом USB Type-C, а також корпус із захистом від води й пилу за стандартом IP68. Варто відзначити, що це топові характеристики, якими можна оснастити телефон на сьогоднішній день. До речі, новинка з'явиться на ринку в 120 тис. примірниках, так що придбати девайс буде дуже складно, враховуючи кількість реселерів.

Нагадаємо, що кілька днів тому був представлений смартфон Nokia 7.1. Варто відзначити, що він зовні практично нічим не відрізняється від Nokia 6.1 Plus. Смартфон досить непогано прийняла публіка, враховуючи приємну ціну за непогані характеристики. Проте останнім часом в Мережі ходить чимало чуток і про моделі Nokia 7.1 Plus, яку ще представлять на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, Google працює з розробниками ігор, щоб ви могли запускати новітні комп'ютерні ігри в веб-браузері, не завантажуючи величезні файли для гри. Однак Microsoft обігнала пошуковик, представивши нову технологію запуску ПК-ігор на смартфонах.

Знай.uа писав, що після виходу iOS 12 власники iPhone помітили, що девайси почали розряджатися швидше. Як виявилося, в усьому провиною нова функція, яка з'явилася після виходу iOS 12 на планшетах і iPad.