Росії немає у списку країн, де будуть офіційно продаватися нові гаджети від Google. Варто відзначити, що компанія відмовилася від величезної кількості потенційних покупців їх гаджетів, в тому числі і Pixel 3 і Pixel XL.

Наголошується, що перша модель оснащена дисплеєм розміром 5,5 дюйма, друга - 6,3 дюйма. Смартфони оснащені операційною системою Android 9.0 Pie, яка підтримує управління за допомогою жестів, а також ними можна керувати за допомогою стиснення пристрою в руці, відзначає Google. Компанія на цей раз вирішила зробити акцент на жестах, так як набагато простіше керувати смартфоном помахом руки, коли це необхідно.

Основна камера обох пристроїв - 12,2 Мп, фронтальна - 8 Мп. Швидше за все, нейромережа теж вбудували в камеру, оскільки вона одинарна. Швидше за все мережу буде відповідати за освітлення і якість фото, щоб змагатися зі знімками iPhone XS Max. Моделі підтримуватимуть декілька нових спеціальних функцій - Top shot і функція боротьби з телефонним спамом, якого з кожним днем все більше навколо нас, включаючи телефонні дзвінки. Перша функція дозволить вибрати кращий знімок з багатьох варіантів, які автоматично зробить камера, щоб, наприклад, на колективному знімку не було учасника з закритими очима. Ці функції зроблять з вас непоганого фотографа.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Смартфони будуть доступні в чорному, білому і рожевому кольорах для замовлення з 9 жовтня у США, Канаді, Великобританії, Франції, Німеччини та ще восьми країнах. Вартість пристроїв в США - від $799. Цілком приємна ціна, враховуючи вартість новеньких iPhone.

Представник Google відмовився прокоментувати, чому Росії немає у списку країн, де будуть офіційно продаватися їх пристрою.

Нагадаємо, що кілька днів тому був представлений смартфон Nokia 7.1. Варто відзначити, що він зовні практично нічим не відрізняється від Nokia 6.1 Plus. Смартфон досить непогано прийняла публіка, враховуючи приємну ціну за непогані характеристики. Проте останнім часом в Мережі ходить чимало чуток і про моделі Nokia 7.1 Plus, яку ще представлять на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, Google працює з розробниками ігор, щоб ви могли запускати новітні комп'ютерні ігри в веб-браузері, не завантажуючи величезні файли для гри. Однак Microsoft обігнала пошуковик, представивши нову технологію запуску ПК-ігор на смартфонах.

Знай.uа писав, що після виходу iOS 12 власники iPhone помітили, що девайси почали розряджатися швидше. Як виявилося, в усьому провиною нова функція, яка з'явилася після виходу iOS 12 на планшетах і iPad.