Компанія Huawei оголосила дату повноцінної презентації свого нового смартфона Honor Magic 2. Смартфон став дуже очікуваним девайсом з-за деяких функції. Новинку буде представляти 31 жовтня, через два тижні після анонсу флагманських смартфонів Huawei Mate 20 і Mate 20 Pro, які зуміли обійти iPhone XS Max в тестах по продуктивності.

Huawei вже демонструвала смартфон в кінці серпня на виставці IFA 2018, але тоді подробиці не розкривалися. Тепер же інсайдери поділилися деякою цікавою інформацією про новинку.

Смартфон стане спадкоємцем оригінального Honor Magic, який випустили в грудні 2016 року. Він стане повністю безрамковий і без вирізу в екрані, як в iPhone X. Саме це і здивувало користувачів, оскільки чим більше екран, тим простіше виробляти різні маніпуляції зі смартфоном. Камери розташовані у висувному модулі, подібно механізму в Oppo Find X, так що попереду не потрібно було виділяти місце під селфи-камеру. За рахунок цього компанії вдалося покрити передню панель дисплеєм.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Апаратною основою смартфону стане топовий процесор HiSilicon Kirin 980 з просунутими функціями штучного інтелекту. Чіпсет є топовим на сьогоднішній день. Також очікується потужний зарядний пристрій на 40 Вт, що забезпечує дуже швидку зарядку. Ціна смартфона буде не нижче 500 доларів.

Нагадаємо, що кілька днів тому був представлений смартфон Nokia 7.1. Варто відзначити, що він зовні практично нічим не відрізняється від Nokia 6.1 Plus. Смартфон досить непогано прийняла публіка, враховуючи приємну ціну за непогані характеристики. Проте останнім часом в Мережі ходить чимало чуток і про моделі Nokia 7.1 Plus, яку ще представлять на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, Google працює з розробниками ігор, щоб ви могли запускати новітні комп'ютерні ігри в веб-браузері, не завантажуючи величезні файли для гри. Однак Microsoft обігнала пошуковик, представивши нову технологію запуску ПК-ігор на смартфонах.

Знай.uа писав, що після виходу iOS 12 власники iPhone помітили, що девайси почали розряджатися швидше. Як виявилося, в усьому провиною нова функція, яка з'явилася після виходу iOS 12 на планшетах і iPad.