Одним з кращих мобільних пристроїв на ринку в даний час є Samsung Galaxy S8. Навіть S9 практично нічим не відрізняється від попередника. Звичайно, у продаж встигла вчинити його покращена модель, але у флагмана зразка 2017 років ні один великий плюс – більш низька ціна, що робить його доступним практично для кожного. Нагадаємо, що на старті продажів цей апарат з 5,8-дюймовим Super AMOLED-екраном реалізували за 23 000 грн, тобто за досить велику суму грошей. Смартфон позиціонувався як “вбивця iPhone”, оскільки компанія оснастила його топовій начинкою на той момент.

Аналітики повідомляють, що в даний час купити Samsung Galaxy S8 можна набагато дешевше, ніж раніше. Новинка обійдеться в 12 000 гривень. Швидше за все, новинки від Samsung не користуються величезною популярністю. Саме з-за цього компанія вирішила поліпшити показники фінансового кварталу за рахунок зниження цін на старі пристрої.

На вибір покупців є цілих п'ять кольорів, серед яких золота, червона, чорна, титанова і блакитна. Деякі торгові точки обіцяють офіційну гарантію від виробника терміном на 12 місяців, але цей момент краще уточнювати при покупці. Варто нагадати, що смартфон поступово втрачає свою актуальність, а конкурент в особі iPhone 7 все ще залишається цікавим девайсом.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, що кілька днів тому був представлений смартфон Nokia 7.1. Варто відзначити, що він зовні практично нічим не відрізняється від Nokia 6.1 Plus. Смартфон досить непогано прийняла публіка, враховуючи приємну ціну за непогані характеристики. Проте останнім часом в Мережі ходить чимало чуток і про моделі Nokia 7.1 Plus, яку ще представлять на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, Google працює з розробниками ігор, щоб ви могли запускати новітні комп'ютерні ігри в веб-браузері, не завантажуючи величезні файли для гри. Однак Microsoft обігнала пошуковик, представивши нову технологію запуску ПК-ігор на смартфонах.

Знай.uа писав, що після виходу iOS 12 власники iPhone помітили, що девайси почали розряджатися швидше. Як виявилося, в усьому провиною нова функція, яка з'явилася після виходу iOS 12 на планшетах і iPad.