Представлений 9 жовтня в Нью-Йорку Google Pixel 3 XL отримав рейтинг A+, і звання володаря кращого дисплея серед смартфонів. Тепер же iPhone XS Max відсунеться на друге місце, а Galaxy Note 9 на третє.

В даний час компанія ще нічого не розповіла про свої тести Pixel 3 XL, хоча оголосила про те, що 15 жовтня буде опублікована стаття з поглибленим оглядом. Але за кілька днів до самого огляду фахівці звернули увагу на якість дисплея, який, як виявилося, обійшов навіть дисплей топових iPhone.

Це потрібно визнати величезною перемогою для Google - в той час як торішній Pixel 2 XL був добре прийнятий, з'явилося безліч повідомлень про приглушених кольорах і проблеми з екраном, пов'язаних з його OLED-дисплеєм, а також про численну шлюбі.

У DisplayMate, однак, ще не сказали ні слова про те, як стандартний дисплей Google Pixel 3 показав себе в тестах проти свого "старшого брата". Швидше за все, різниця буде відчутною.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Додамо, смартфони Google вийшли не тільки в різних розмірах, але і з помітними відмінностями. У моделі 3 XL з'явився вірез на екрані, в яку помістили сенсор і камеру.

Менший екран у нових Pixel становить 5,5 дюйма і має рідкокристалічну матрицю IPS, а більший - 6,3 дюйма і технологію органічного світлодіода OLED. Досить великий розмір дисплея у старшого брата, так як не кожен зможе засунути такого гіганта собі в кишеню.

Нагадаємо, що китайський виробник смартфонів позиціонує Oppo K1 як найдешевший на ринку смартфон, який оснащений самими передовими функціями. Повідомляється, що новинка отримала сканер відбитків пальців, який вмонтували під екран. При ціні смартфона в 230 це дивовижна функція.

Як повідомляв Знай.uа, південнокорейська корпорація Samsung знизила ціна на один з топових смартфонів з-за великої конкуренції і поганий продаваності. Тепер же Galaxy S8 продається за ціною в 12 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Samsung назвала дату випуску гнучкого смартфона Galaxy X, який отримає відразу три екрана. Зазначимо, що смартфон випустять обмеженим тиражем в 120 тис. одиниць, так що придбати новинку буде дуже непросто.