Після того, як Huawei представила свій P20 Pro, в Samsung з'явився Galaxy A7 (2018) і LG випустила флагман V40 Thing, які мають потрійний тильній камерою. Однак, Nokia хоче обійти своїх конкурентів, і представить смартфон з п'ятьма камерами на задній частині смартфона. Однак, LG хоче обійти всіх раз і назавжди.

На днях південнокорейський гігант отримав патент в американському відомстві по патентам і товарним знакам на смартфон, який володіє 7 камерами. На задній панелі буде всього 4 камери, але вони будуть розташовані у вигляді квадрата, як у Huawei Mate 20. Залишилися три стануть допомагати створювати селфи. Само собою, фото виходити крутими.

Варто сказати, що сама ідея запропонувати мобільник з чотирма тильними камерами не нова, і конкуренти випустять свої аналоги набагато раніше. Повідомляється, що такі корпорації як Samsung і Lenovo покажуть свої новинки раніше LG. Варто відзначити, що Samsung є одним з головних конкурентом компанії, так як вони борються за лідерство ще й на ринку телевізорів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що китайський виробник смартфонів позиціонує Oppo K1 як найдешевший на ринку смартфон, який оснащений самими передовими функціями. Повідомляється, що новинка отримала сканер відбитків пальців, який вмонтували під екран. При ціні смартфона в 230 це дивовижна функція.

Як повідомляв Знай.uа, південнокорейська корпорація Samsung знизила ціна на один з топових смартфонів з-за великої конкуренції і поганий продаваності. Тепер же Galaxy S8 продається за ціною в 12 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Samsung назвала дату випуску гнучкого смартфона Galaxy X, який отримає відразу три екрана. Зазначимо, що смартфон випустять обмеженим тиражем в 120 тис. одиниць, так що придбати новинку буде дуже непросто.