Тепер же Razer випустила новий геймпад Razer Raiju Mobile. Унікальною особливістю цього контролера є те, що він підходить для роботи з будь-яким Android-смартфоном, так що мобільні геймер залишаться задоволеними, так як зручність при використанні геймпада помітно збільшиться, якщо порівнювати з геймплеєм з допомогою тачскріна смартфона.


Головне, щоб пристрій управлялося операційною системою не нижче Android 6.0 Marshmallow. На щастя, практично всі сучасні гаджети мають більш актуальну операційку. До гаджетам геймпад підключається за допомогою Bluetooth або через роз'єм USB-C, так що девайс підключається до будь-якого пристрою.

Razer Raiju Mobile візуально схожий з геймпадом Xbox One, так що консольні геймери будуть почувати себе як у своїй тарілці. На ньому можна знайти аналогові стіки, хрестовину D-pad, кнопки, курки і додаткові настроювані тригери. Обіцяна хороша зворотна віддача, що поліпшить атмосферу і занурення в гру.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Вага Razer Raiju Mobile становить 306 р. Вбудованого акумулятора вистачає на 23 години автономної роботи, чого більш ніж достатньо. Підставку під смартфон можна повертати під зручним кутом.

Вартість Razer Raiju Mobile становить $150, що не надто приємна ціна, адже деякі смартфони значно дешевше самого геймпада.

Нагадаємо, що разом з виходом Razer Phone 2, американська компанія Razer, яка дуже цінується серед справжніх геймерів, в тому числі і кіберспортсменів, показала нову версію лептопа Blade 15. Потужності в новинці більш ніж достатньо, так що всі ігри будуть працювати без затримок.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google після анонсу смартфонів лінійки Pixel анонсувала вихід нового медіаплеєра Chromecast. Новинка дозволить просмартивать відео та фільми в 4K-форматі, транслюючи це на телевізор.

Знай.uа писав, що не секрет, що корпорація Google закриває свою соцмережу Google+ через непотрібність. Тепер же відомо про ще один провальний проект - Reply. Завданням сервісу було допомогти розібратися користувачам пошти Gmail.