В базі даних бенчмарка Geekbench був виявлений смартфон під назвою Xiaomi Mi 6S, який до цього моменту ніколи раніше ніде не з'являвся. Це здивувало користувачів, адже зазвичай витоки доводять існування того чи іншого смартфона. Однак, про цей не було нічого відомо до сьогоднішнього дня.

Апарат прямо з коробки працює під управлінням Android Pie у вигляді прошивки MIUI 10, а його технічне оснащення дуже навіть вражає. Звичайно, скласти конкуренцію iPhone XS Max він не зможе, однак в лігу топових флагманів однозначно потрапить. В якості процесора використовується 8-ядерний Qualcomm Snapdragon 835 з тактовою частотою 2,4 ГГц, тоді як графіка – Adreno 640.

Вся ця картина доповнюється 6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної флеш-пам'яті, в залежності від модифікації. Звичайно, як і будь-який інший смартфон він буде оснащений роз'ємом USB Type-C і модулем NFC. На основі цієї інформації можна з повною упевненістю сказати, що Xiaomi Mi 6X зможе похвалитися модулями Bluetooth 5.0 LE, Wi-Fi 802.11 ac, 4G VoLTE і A-GPS.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Всі ці системи передові, так що передача даних буде величезною. Швидше за все, телефон отримає корпус зі скла і металу, а ще він може виявитися сумісний з технологією бездротової зарядки стандарту Qi, і це цілком очевидно.

Повідомляється, що новинка з'явиться на прилавках до кінця 2018 року, однак про ціну нічого невідомо.

Нагадаємо, що компанія Samsung представила топовий фаблет Galaxy Note 9 в серпні цього року, а в мережі вже з'явилися перші подробиці про наступне покоління пристрою. Новинка отримає величезний екран, при цьому зберігши ті ж параметри. Новинка з'явиться на прилавках не раніше серпня 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явився новий небезпечний вірус для Android-пристроїв. Вірус здатний проникати в смартфони, красти особисті дані і сповільнювати роботу девайса. Сам троян маскується під додаток, так що варто бути обережним.


Знай.uа писав, що багато китайські виробники давно захопили ринок міцних смартфонів, які призначені для активних людей. Серед них варто відзначити Ulefone, за яким проїхалося авто, але навіть цього його не знищило. Девайс вийшов дуже міцним.