Американська компанія Boston Dynamics, відома винаходами в області робототехніки, випустила на своєму YouTube відео, на якому робот танцює під композицію Uptown Funk американського музиканта Марка Ронсона, записану за участю співака Бруно Марса. Відео вийшло драйвовим, враховуючи обмежені можливості. Однак, інженери показали, наскільки красиво і ритмічно може танцювати чотириногого робот під всіма улюблену пісню. Не виключено, що роботи почнуть з'являтися в масовках або у флешмобах, ідеально повторюючи руху один за одним в такт.

Компанія відома своїми роботами, які з кожним днем вчаться чомусь новому. І хоча раніше вони могли тільки ходити і піднімати речі, на сьогоднішній день двоногий робот здатний робити руху паркуру, вміло перестрибуючи зі сходинки на сходинку, перестрибувати об'єкти, які рухаються. В початку 2018 року робота навчили робити сальто, підтискаючи ноги під себе.

До того ж, робот встає на ноги, і здатний рухатися далі. Навіть сходи не є перепоною для роботів від компанії Boston Dynamics. Компанія сподівається, що такі роботи допоможуть людству спасіння людей. Наприклад, під час пожежі, зменшуючи ризики для пожежників, робот здатний самостійно орієнтуватися в приміщенні, обходячи перешкоди на його шляху.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung представила топовий фаблет Galaxy Note 9 в серпні цього року, а в мережі вже з'явилися перші подробиці про наступне покоління пристрою. Новинка отримає величезний екран, при цьому зберігши ті ж параметри. Новинка з'явиться на прилавках не раніше серпня 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явився новий небезпечний вірус для Android-пристроїв. Вірус здатний проникати в смартфони, красти особисті дані і сповільнювати роботу девайса. Сам троян маскується під додаток, так що варто бути обережним.


Знай.uа писав, що багато китайські виробники давно захопили ринок міцних смартфонів, які призначені для активних людей. Серед них варто відзначити Ulefone, за яким проїхалося авто, але навіть цього його не знищило. Девайс вийшов дуже міцним.