Цього літа Instagram досягла 1 млрд активних користувачів. Варто відзначити, що активних користувачів стало набагато більше. При цьому особи до 25 років витрачають близько 32 хвилин щодня, прокручуючи повідомлення, а також переглядаючи історії. Проте таке використання може завдати шкоди психіці.

Як показали дослідження психологів, використання Instagram може погіршити емоційний стан людини через заздрість до інших людей. Не секрет, що в соцмережу викладають фотки найкращих моментів життя людини, і інші користувачі думають, що такі моменти відбуваються на постійній основі.

Щоб перемогти погані почуття користувачам соцмереж потрібно визнати, що почуття заздрості виникає в тому чи іншому випадку, як бажання чогось відсутнього у користувача. Не секрет, що багато фотографії не відповідають дійсності, проте більшість користувачів, які пасивно переглядають фото в стрічці про це не знають. Не варто вірити кожному фото, адже це просто момент з життя, який може статися з часом і у вас.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що представники Пентагону були попереджені про витік даних співробітників. Як виявилося, хакери змогли отримати доступ до особистих даних тисяч військових, в тому числі і до їхніх банківських карток. Розслідування вже ведеться.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Brikk славиться своїми люксовими аксесуарами, і на цей раз представив Lux DualShock 4 — контролер для PS4 в золоті і з інкрустованою діамантами. Ціна дуже кусається, так як за джойстик доведеться заплатити близько 10 тис. доларів.

Знай.uа писав, що творці Відьмака на межі банкрутства. Повідомляється, що в разі провалу гри Cyberpunk 2077, про компанії забудуть назавжди, і навіть вихід нового Відьмака не допоможе виправити ситуацію. Польська компанія прославилася саме завдяки цьому ігровому сеттингу.