Незважаючи на те, що з моменту показу нових смартфонів Apple минуло трохи більше місяця, в мережі почали з'являтися перші подробиці про новинки 2019 року. Відомий аналітик TF International Securities, Чі Мінг-Куо, який отримав репутацію надійного інсайдера, розповів, чого очікувати від яблучної компанії в 2019 році.. За словами Куо, Apple збирається зберегти поточний модельний ряд iPhone з 5,8, 6,1 і 6,5-дюймовими екранами, так як ці діагоналі екранів є оптимальними на сьогоднішній день.

Якщо вірити прогнозами аналітика, лінійка смартфонів Apple 2019 року, як і зараз, буде включати в себе три пристрої. І це не дивно, адже Apple давно взяла на озброєння таку тенденцію, щоб охопити якомога більшу аудиторію. Передбачається, що новинки отримають ідентичний з iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR дизайн. Дві старші моделі будуть поставлятися з трохи більш вдосконаленими OLED-дисплеями.

Судячи з усього, компанія вирішила відмовитися від радикальних змін в дизайні своїх пристроїв. У Мережі неодноразово з'являлася інформація, що Apple відмовиться від характерного вирізу на екрані в 2019 році. Однак, цієї інформації не варто довіряти, вважає аналітик. Компанія ще не здатна впровадити всі функції, включаючи селфи камеру під екран.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що представники Пентагону були попереджені про витік даних співробітників. Як виявилося, хакери змогли отримати доступ до особистих даних тисяч військових, в тому числі і до їхніх банківських карток. Розслідування вже ведеться.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Brikk славиться своїми люксовими аксесуарами, і на цей раз представив Lux DualShock 4 — контролер для PS4 в золоті і з інкрустованою діамантами. Ціна дуже кусається, так як за джойстик доведеться заплатити близько 10 тис. доларів.

Знай.uа писав, що творці Відьмака на межі банкрутства. Повідомляється, що в разі провалу гри Cyberpunk 2077, про компанії забудуть назавжди, і навіть вихід нового Відьмака не допоможе виправити ситуацію. Польська компанія прославилася саме завдяки цьому ігровому сеттингу.