Смартфон Nokia X7 – це телефон середнього рівня, але з деякими флагманськими фішками. Серед них варто відзначити той факт, що екран займає близько 85% передньої панелі, що не може не дивувати. Є оптична стабілізація зображення при використанні камери, що є дуже великим плюсом, так як в цій ціновій категорії далеко не всі девайси володіють такою функцією.

оснастили Смартфон 6,18-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2220 на 1080 пікселів (FHD +), подвійний основний (12 Мп + 13 Мп і 20 Мп фронтальною камерами, восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 710 з тактовою частотою 2,2 ГГц, графікою Adreno 616, 4/6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ в залежності від модифікації. Погодьтеся, цілком непогані характеристики. До того ж, девайс отримав досить об'ємний акумулятор ємністю 3500 Маг, якого вистачить на цілий день активного використання.

Сканер відбитків пальців, вбудований в екран смартфона, що є дуже великим плюсом, і навіть iPhone XS Max не може похвалитися наявністю цієї особливості. В наявності модулі Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE. Модель для міжнародного ринку гарантовано отримає чіп NFC. Про ціну поки мало що відомо, проте виробники позиціонують девайс як бюджетний.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що представники Пентагону були попереджені про витік даних співробітників. Як виявилося, хакери змогли отримати доступ до особистих даних тисяч військових, в тому числі і до їхніх банківських карток. Розслідування вже ведеться.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Brikk славиться своїми люксовими аксесуарами, і на цей раз представив Lux DualShock 4 — контролер для PS4 в золоті і з інкрустованою діамантами. Ціна дуже кусається, так як за джойстик доведеться заплатити близько 10 тис. доларів.

Знай.uа писав, що творці Відьмака на межі банкрутства. Повідомляється, що в разі провалу гри Cyberpunk 2077, про компанії забудуть назавжди, і навіть вихід нового Відьмака не допоможе виправити ситуацію. Польська компанія прославилася саме завдяки цьому ігровому сеттингу.