З випуском кожного нового гаджета багато користувачів чекають “традиційної розбирання” від компанії фахівців з мобільних пристроїв iFixit. Іноді, як у випадку з Pixelbook, фахівці виявляють нові технічні рішення, які не так просто помітити звичайному користувачеві, адже вони заховані всередині смартфона. Відомі техніки з iFixit опублікували процес розбирання Pixel 3 XL на своєму каналі в YouTube та на сайті.

На загальну оцінку пристрою вплинули дуже крихке скло задньої панелі і, найбільш вірогідний компонент, який можна пошкодити – дисплей. До того ж, раніше користувачі заявили, що задня панель смартфона легко дряпається, і вже за день використання девайс втратив свій вигляд. В цілому, вони оцінили ремонтопридатність в 4 бали з 10. Для порівняння, Pixel 2 XL отримав 6, а перше покоління Pixel XL – 7 з 10 балів. Таким чином компанія почала робити більш крихкі пристрої, які швидше вийдуть з ладу.

Раніше ходили чутки, що Pixel Visual Core був оновлений, але розбирання показала, що в новому гаджеті використовується майже ідентичний торішньому чіп Google SR3HX.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В самому кінці розбирання Pixel 3 XL фахівці дізналися секрет кращого на ринку дисплея від Google – AMOLED-панель Samsung і той же сенсорний контролер, що використовується в Galaxy S9+. Нагадаємо, що минулорічний Pixel 2 був оснащений дисплеєм від LG, але величезна кількість проблем з екраном змусило компанія змінити постачальника компонентів.

Нагадаємо, що представники Пентагону були попереджені про витік даних співробітників. Як виявилося, хакери змогли отримати доступ до особистих даних тисяч військових, в тому числі і до їхніх банківських карток. Розслідування вже ведеться.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Brikk славиться своїми люксовими аксесуарами, і на цей раз представив Lux DualShock 4 — контролер для PS4 в золоті і з інкрустованою діамантами. Ціна дуже кусається, так як за джойстик доведеться заплатити близько 10 тис. доларів.

Знай.uа писав, що творці Відьмака на межі банкрутства. Повідомляється, що в разі провалу гри Cyberpunk 2077, про компанії забудуть назавжди, і навіть вихід нового Відьмака не допоможе виправити ситуацію. Польська компанія прославилася саме завдяки цьому ігровому сеттингу.