Генеральний директор компанії Apple звернувся до журналістів видання Bloomberg, щоб вони прибрали інформацію на своєму ресурсі про шкідливих чіпах

За словами керівника, журналісти не посилалися на якісь конкретні факти, що є порушенням професійних стандартів.


Тім Кук впевнений, що ніяких чіпів на продукції Apple бути не може. І щоб не заводити в оману власників гаджетів і не наводити паніку, журналісти повинні написати спростування. Їх звинувачення полягає в тому, що китайці встановили обладнання мікрочіпи для здійснення стеження за американськими компаніями.

У числі цих компаній виявилася і Apple. Кук впевнений, що в цій історії немає і частки правди, тому потрібно шукати вихід з даної ситуації.
Компанія звернулася до журналістів Bloomberg, щоб вони надали конкретні факти по цій справі.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

За словами керівника Apple, вони не змогли надати жодних доказів про шкідливих чіпах.

"Ми перевернули з ніг на голову всю компанію, перевірили електронну пошту, записи центру обробки даних, фінансові запису і запису відвантаження, але кожен раз приходили до одного і того ж висновку: цього не було. У цій історії немає правди", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше в Apple знову щось задумали: відома дата презентації нових гаджетів.


Як повідомляв портал "Знай.uа" що співробітник Apple проговорився, чому не буде iPhone 7s.

Наступна версія флагмана Apple буде носити назву iPhone 8. Про це видання Business Insider дізнався у співробітника ізраїльського офісу компанії.


"Знай.uа" писав, що власників iPhone хакери атакували підступні: що потрібно знати.