Компанія Google визнала що стежить за своїми користувачами.

Програма відправляє інформацію про геолокації юзера, навіть незважаючи на відключену опцію “Історія розташування”. Нагадаємо, що скандал на грунті того, що компанія незаконно стежить за місцем розташування користувача розгорівся ще влітку 2018 року, і досі питання не вирішене. Співробітники інтернет-компанії Google визнають, що стежать за своїми користувачами, навіть якщо ті проти.

Шпигують за людьми додатка “Карти” і “Пошук”, які моніторять розташування мобільного гаджета кожної людини. Наприклад, Пошук працює при використанні інформації про місцезнаходження користувача, щоб знайти результати, які максимально точно підходять за запитом користувача. Раніше в Google запевняли, що в разі відключення геолокації інформація про місцезнаходження клієнта не зберігається.

Користувачі засмучені таким поворотом подій, так як добитися приватності їм не вдасться. Google раніше оприлюднила офіційні дані, що має повне право збирати відомості про пересування юзерів за допомогою різноманітних програм.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Таким чином компанія ігнорує вимоги користувачів, що є незаконним.

Нагадаємо, що 17 жовтня в Києві офіційно представили китайський новий флагман Xiaomi Mi 8 Lite. Примітно, що раніше девайс показали на батьківщині - в Китаї, і відразу після цього показали українцям цей девайс. Іншими словами, Україна була другою за рахунком, хто знав всі деталі про смартфона від Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акціонери компанії Facebook запропонували усунути Марка Цукерберга з посади голови правління. Повідомляється, що інвестори незадоволені якістю роботи мільярдера, враховуючи кількість скандалів за останні роки.

Знай.uа писав, що мільйони людей користуються налаштуваннями конфіденційності у своєму браузері зокрема, кнопкою “не відстежувати”. Однак, як виявилося, ця функція марна, так як сайти просто ігнорують вимоги користувачів щодо збору даних відвідувачів.