Facebook представила велике оновлення свого фірмового додатки для обміну миттєвими повідомленнями і відео Messenger. Нова версія виявилася набагато простіше для користувачів, так що навіть нові користувачі соцмереж швидко розберуться під час використання завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу.

В нижньому ряді тепер Facebook Messenger знаходяться розділи “Чати”, що об'єднують всі бесіди користувача, “Люди”, де відображаються активні контакти, і “Цікаве” (Discover) з іграми і чатами з компаніями, що пропонують різні товари і послуги.

Навіть під час однієї з презентацій Facebook, керівники компанії визнали, що месенджер досить сильно перевантажений функціями, які є по суті марними, і лише деякі власники смартфонів користуються цим функціоналом, який загальмовує роботу месенджера в цілому.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також розробники додали Messenger додаткові налаштування персоналізації, включаючи можливість установки градієнтних квітів повідомлень для окремих чатів. Незабаром у Messenger також повинна з'явиться популярна нині темна тема оформлення.

Сподіваємося, що компанія працює над захистом даних, враховуючи частоту скандалів з приводу витоків даних мільйонів користувачів.

Нагадаємо, що 25 жовтня Xiaomi анонсує удивительній смартфон з слайдерной технологією по імені Mi Mix 3. Для залучення публіки, компанія вирішила поділитися деякими деякими секретами пристрою ще до самого анонсу. Однак і без появи цього девайса на прилавках очікують мільйони фанатів продукції Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple більше не буде підписувати iOS 12. Тепер же відкотитися до більш старої версії операційки для iPhone і iPad не вийде. І це цілком правильний крок, так як попередні версії менш стабільні, захищені не на належному рівні, враховуючи кількість нових загроз даними користувача.

Знай.uа писав, що мережі з'явилася інформація про новий смартфон бренду Vivo під модельним номером V1814T. Судячи по характеристиках, які вдалося знайти на спеціалізованому сайті, смартфон отримає середню по потужності начинку. Але і ціна буде більш ніж приємна.