Користувачі Google News поскаржилися на "поведінку" сервісу. Воно використовує гігабайти трафіку, будучи неактивним. Таким чином, робота в мережі помітно сповільнюється, якщо у вкладці браузера висить сервіс від Google.

Користувач мережі заявив, що сервіс "зжер" у нього 12 гігабайт мобільного трафіку. При цьому була включена функція "завантажувати через Wi-Fi", а сам вай-фай був відключений. Таким чином користувач зазначив, що довелося заплатити чималу суму за вкрадений трафік. Користувач поскаржився, що йому довелося заплатити за використаний інтернет 75 доларів (близько 2100 грн за поточним курсом).

Про аналогічні проблеми повідомляють і інші користувачі. Ще один юзер повідомив про те, що Google News подібним чином "розорив" його на 24 гігабайти і 385 доларів (10 700 грн). Google поки ніяк не реагує на подібні звинувачення, проте рано чи пізно компанія назве причину такого незвичайного події.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що 25 жовтня Xiaomi анонсує удивительній смартфон з слайдерной технологією по імені Mi Mix 3. Для залучення публіки, компанія вирішила поділитися деякими деякими секретами пристрою ще до самого анонсу. Однак і без появи цього девайса на прилавках очікують мільйони фанатів продукції Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple більше не буде підписувати iOS 12. Тепер же відкотитися до більш старої версії операційки для iPhone і iPad не вийде. І це цілком правильний крок, так як попередні версії менш стабільні, захищені не на належному рівні, враховуючи кількість нових загроз даними користувача.

Знай.uа писав, що мережі з'явилася інформація про новий смартфон бренду Vivo під модельним номером V1814T. Судячи по характеристиках, які вдалося знайти на спеціалізованому сайті, смартфон отримає середню по потужності начинку. Але і ціна буде більш ніж приємна.