Московський студент отримав важкі опіки і був госпіталізований через що вибухнув в кишені його штанів смартфона.

Як завжди, вибух не був спровокований зарядкою або іншими зовнішніми подразниками і факторами. Повідомляється, що вибух пристрою стався, коли 18-річний москвич прямував до автобусної зупинки в Зеленограді. В результаті інциденту студент отримав опіки в області промежини і на грудях, і його доставили в лікарню.

Наголошується, що автомобіліст, який став свідком події, відвіз потерпілого до будинку його бабусі. Пенсіонерка викликала швидку допомогу, після чого лікарі направили студента в НДІ імені Скліфосовського.

За словами матері постраждалого, смартфон був куплений п'ять місяців тому, так що на термін придатності смартфона звалити провину не вийде. Швидше за все, деформація смартфона в брюках і стала причиною вибуху, так як акумулятор теж міг змінити форму разом зі смартфоном, що і спровокувало вибух.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що 25 жовтня Xiaomi анонсує удивительній смартфон з слайдерной технологією по імені Mi Mix 3. Для залучення публіки, компанія вирішила поділитися деякими деякими секретами пристрою ще до самого анонсу. Однак і без появи цього девайса на прилавках очікують мільйони фанатів продукції Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple більше не буде підписувати iOS 12. Тепер же відкотитися до більш старої версії операційки для iPhone і iPad не вийде. І це цілком правильний крок, так як попередні версії менш стабільні, захищені не на належному рівні, враховуючи кількість нових загроз даними користувача.

Знай.uа писав, що мережі з'явилася інформація про новий смартфон бренду Vivo під модельним номером V1814T. Судячи по характеристиках, які вдалося знайти на спеціалізованому сайті, смартфон отримає середню по потужності начинку. Але і ціна буде більш ніж приємна.