Презентація Mi MIX 3 відбулася 25 жовтня. Як і очікувалося, всі тонкощі девайса були відомі ще за місяць до анонсу, так як витоків було більш ніж достатньо. Головною родзинкою стала конструкція – цей телефон є слайдером. Так що вирізу на екрані більше немає, адже камера і інші датчики переїхали на висувну панель, у зв'язку з чим смартфон отримав слайдерную конструкцію. Сподіваємося, що якість дозволить телефону служити довго.

Екран Mi MIX 3 має діагональ 6,39 дюйма Super AMOLED. Дозволу складає 2340 на 1080 пікселів. Так, якість картинки буде на рівні.

Смартфон функціонує завдяки процесору Snapdragon 845. Зазначимо, раніше шанувальники бренду вважали, що новинка отримає Snapdragon 855. Однак розробники оснастили Mi MIX 3 топовими “мізками”, які доступні на сьогоднішній день. Не виключено, що після виходу більш потужного чіпсету компанія зробить ще одну модифікацію смартфона.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пристрій випускає в різних типах обсягу пам'яті: 6 + 128 ГБ, 8 + 128 ГБ і 8 ГБ + 256 ГБ. Компанія заявила, що в майбутньому буде випущена і спецверсія, яка отримає ще більше місця для зберігання: 10 + 256 ГБ.

Основна камера (12+12 Мп) підтримує сповільнену зйомку і здатна знімати 960 кадрів за одну секунду. З такими характеристиками може позмагатися і з камерами iPhone XS Max.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp знайшов спосіб захистити дані користувачів з допомогою функції, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що сканер особи стане ще одним рівнем захисту даних користувачів. Однак, нова система діє тільки на iPhone X і більш нових моделях. Для власників Android смартфонів погані новини, так як їх смартфони не підтримують дану технологію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що з 2010 року проводиться чемпіонат світу з класичного “Тетрису”. Варто відзначити, що рекорд семиразового переможця в світі нарешті побитий, причому підлітком, який отримав грошовий приз 1000 доларів за новий світовий рекорд.

Знай.uа писав, що нова провідна миша від компанії HP, отримала сканер відбитків пальців. Тепер не потрібно щоразу вводити пароль для входу в обліковий запис Windows 10, досить просто прикласти палець до мишки.