У листопаді 2017 року Samsung отримала патент на акумуляторні батареї на основі графена, які здатні утримувати на 45 % більше енергії, ніж нинішні літій-іонні рішення. Тепер же компанія готова випустити смартфони з таки акумулятором на ринок.

За даними галузевих джерел, перші мобільні пристрої з новим типом джерела живлення з'єднання можуть з'явитися вже в наступному році. Однак невідомо, як нова розробка позначиться на ціні девайсів.

Які гаджети Samsung першими отримають акумулятори на основі графена, поки достеменно не відомо. Кандидатів на роль першопрохідника небагато, адже графенові батареї поки коштують дорожче літій-іонних. Швидше за все, флагманські моделі отримають цю новинку першими. Будемо сподіватися, що ці смартфони не будуть наскільки небезпечні для людей.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім збільшеної, порівняно з літій-іонними акумуляторами ємності графенові батареї мають ще кілька переваг. Зарядка девайсу відбувається набагато швидше, так що причин відмови від технології поки немає.


Незважаючи на значно більш високу швидкість зарядки, графенові акумулятори менше схильні до зносу, так що нові флагмани будуть обходитися без заміни батареї помітно довше.

Нагадаємо, що компанія Samsung під час конференції проговорилася про секретному смартфоні Galaxy A8s, який отримає дивовижні функції, так як компанія випустить новинку для тестування нових технологій, які незабаром впровадить і в Galaxy S10, анонс якого призначено на лютий 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple усунула пролом у захисті, завдяки якій правоохоронні органи могли зламати будь iPhone або iPad з допомогою нової технології Gray Key. Сам злом відбувався з допомогою підбору пароля, і чотиризначний код підбирався за добу. Тепер же всі, хто оновив свій пристрій до iOS 12 може спати спокійно.

Знай.uа писав, що аналітики назвали дати розпродажів ігор у найбільшій бібліотеці Steam. Кожен геймер збирав гроші до початку розпродажів, щоб придбати всі ААА-ігри за копійки. Перша розпродаж пройде 21-27 листопада.