Співзасновник і сценарист Rockstar Games Ден Хаузер дав інтерв'ю журналістам, в якому він розповів про страшну долю Grand Theft Auto VI. Один з керівників компанії повідомив, що вихід ігри під питанням, оскільки такі проекти викликають купу негативних емоцій у людей з-за свободи дій, а також насильства в грі.

Також вдалося з'ясувати, що світ дуже швидко змінюється, в результаті чого розробники Rockstar Games не знають, що буде завтра. На практиці це може призвести до того, що трохи сатиричний сюжет виявиться сильно запізнілим і вже в момент виходу відеоігри на ринок виявиться застарілим. Враховуючи, що над розробкою гри потрібно працювати багато років, гра може морально застаріти ще до її виходу, не кажучи вже про графіку, якість картинки і сценарії.

Компанія поки займається іншим проектом, який вийде в кінці жовтня. RDR2 приверне увагу мільйонів користувачів, так як розробники відомі по всьому світу завдяки культової серії GTA.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung під час конференції проговорилася про секретному смартфоні Galaxy A8s, який отримає дивовижні функції, так як компанія випустить новинку для тестування нових технологій, які незабаром впровадить і в Galaxy S10, анонс якого призначено на лютий 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple усунула пролом у захисті, завдяки якій правоохоронні органи могли зламати будь iPhone або iPad з допомогою нової технології Gray Key. Сам злом відбувався з допомогою підбору пароля, і чотиризначний код підбирався за добу. Тепер же всі, хто оновив свій пристрій до iOS 12 може спати спокійно.

Знай.uа писав, що аналітики назвали дати розпродажів ігор у найбільшій бібліотеці Steam. Кожен геймер збирав гроші до початку розпродажів, щоб придбати всі ААА-ігри за копійки. Перша розпродаж пройде 21-27 листопада.